Annonce


Annonce

Annonce

Barca leder efter formlen til at hente Silva

Transfermarked - 15. august 2022
FC Barcelona er stadig fuldt besluttet på at hente Bernardo Silva i Manchester City. Oprindeligt var planen, at klubben ville finansiere købet ved at sælge Frenkie de Jong, men hollænderen er afvisende over for et skifte og derfor undersøger Barca nu andre muligheder.

Pirre-Emerick Aubameyangs fremtid er stadig usikker. Barca er klar til at sælge for 20-25 millioner euro og Chelsea er klar til at købe ham, men angiveligt har deres mundtlige bud på 14 millioner euro ikke overbevist Barca. Et salg af angriberen kan dog hjælpe klubben mod et køb af Silva.Memphis Depay er stadig på kontrakt i Barca og egentlig ville Barca sælge ham, men Juventus, som er dybt inde i forhandlingerne, vil kun hente hollænderen på en fri transfer. Mundo Deportivo erfarer, at Barca har godkendt at sende Memphis ud af klubben på en fri transfer - primært for at fjerne ham fra lønningslisten.

Derudover ventes det, at Barca får solgt flere spillere inden den 31. august og som det allerede er kendt, så kommer det til at spidse til med transferen af Bernardo Silva. Prisen er høj og Barca leder efter den bedste formel til at kunne hente ham til klubben denne sommer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca leder efter formlen til at hente Silva

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder