Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca leder efter formlen til at hente Silva

Transfermarked - 15. august 2022Barca leder efter formlen til at hente Silva

© Getty Images


FC Barcelona er stadig fuldt besluttet på at hente Bernardo Silva i Manchester City. Oprindeligt var planen, at klubben ville finansiere købet ved at sælge Frenkie de Jong, men hollænderen er afvisende over for et skifte og derfor undersøger Barca nu andre muligheder.

Pirre-Emerick Aubameyangs fremtid er stadig usikker. Barca er klar til at sælge for 20-25 millioner euro og Chelsea er klar til at købe ham, men angiveligt har deres mundtlige bud på 14 millioner euro ikke overbevist Barca. Et salg af angriberen kan dog hjælpe klubben mod et køb af Silva.Memphis Depay er stadig på kontrakt i Barca og egentlig ville Barca sælge ham, men Juventus, som er dybt inde i forhandlingerne, vil kun hente hollænderen på en fri transfer. Mundo Deportivo erfarer, at Barca har godkendt at sende Memphis ud af klubben på en fri transfer - primært for at fjerne ham fra lønningslisten.

Derudover ventes det, at Barca får solgt flere spillere inden den 31. august og som det allerede er kendt, så kommer det til at spidse til med transferen af Bernardo Silva. Prisen er høj og Barca leder efter den bedste formel til at kunne hente ham til klubben denne sommer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

49 min. De Jong på krykker....
1 t. Made in La Masia....
3 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
4 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
5 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
5 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
6 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
7 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
8 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....
9 t. I Ronald Arauojs skadesfravær tog Jules ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder