Annonce


Annonce

Annonce

Flere ændringer ventes mod Real Sociedad

La Liga - 16. august 2022




FC Barcelona fik resultatmæssigt en skuffende start på sæsonen, da de lørdag aften kun fik 0-0 hjemme mod Rayo Vallecano og dermed var det tredje kamp i træk mod madrilenerne, at Barca ikke engang kom på måltavlen. Nu gælder det en ny svær kamp.

I weekenden gælder det udekampen mod Real Sociedad og her ventes flere ændringer på holdet. Nede i forsvaret ventes Andreas Christensen at blive erstattet af Jules Koundé, som ventes registreret inden kampen. Umiddelbart rykker Araujo ind i midterforsvaret og giver plads til Roberto på højrebacken.

På midtbanen glider Gavi ud og giver plads til Frenkie de Jong mens den sidste ændring er på Busquets' plads. Busquets fik rødt kort mod Rayo Vallecano og dermed rejser han ikke med til San Sebastian. I stedet ventes Miralem Pjanic at spille på positionen. Angrebet fortsætter som mod Rayo: Dembélé, Lewandowski og Raphinha.

Xavi har behov for at se sine spillere an i vigtige kampe og derfor skal man ikke forvente, at der lige nu og her findes en gallaopstilling. Træneren skal vurdere spillerne kamp fra kamp og derfor ventes der altså rokeringer mod Real Sociedad. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Flere ændringer ventes mod Real Sociedad

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder