Annonce


Annonce

Annonce

Transferstatus: Bernardo Silva

Transfermarked - 17. august 2022
FC Barcelona er ikke færdige på transfermarkedet og der venter nogle spændende afsluttende dage af transfervinduet, som lukker om to uger. Klubben vil forsøge at skabe endnu mere spænding og hente endnu en stor spiller til - men det kræver et enormt stykke arbejde.

Barca er endelig nede på 1:1-reglen, hvor de kan købe ind for det, som de sælger. Til gengæld ventes det ikke at de sælger ud for 60-100 millioner euro, medmindre at Frenkie de Jong ombestemmer sig. Af de spillere, som klubben har til salg, er De Jong mest værd - men han har længe afvist at ville forlade klubben.Barca er interesseret i Bernardo Silva og det mindste problem i den forbindelse er at få ham til at godkende en kontrakt. Han er udmærket klar over, at han ikke skifter fra City til Barca for at tjene flere penge. Efter et møde med hans agent er der ingen tvivl om, at parterne ikke skal bruge længe for at kunne indgå en aftale. Problematikken opstår i Manchester Citys pris for ham.

I aviserne har priser på alt mellem 60-100 millioner euro været nævnt. Barca kommer aldrig til at give 100 millioner euro, men vil forsøge at indhente omkring 60 millioner euro for at kunne finansiere købet af portugiseren. Medierne skriver, at et salg at Dest, Memphis og Aubameyang ville kunne sikre Bernardo Silva, men det vil i så fald betyde, at Barca selv skal smide penge i puljen, da Dest og Aubameyang ikke kan sælges for mindst 60 millioner euro.

Umiddelbart satser Barca på at få 20 millioner euro for Dest og mellem 20-30 millioner euro for Aubameyang. Derudover forlyder det, at Memphis forlader klubben gratis til fordel for Juventus. Men skulle det ske, at Dest og Aubameyang bliver solgt, vil Barca have nok penge på kontoen til at kunne gå i forhandlinger med City.I forvejen har Pep Guardiola gjort det klart overfor Bernardo Silva, at han ikke vil stå i vejen for hans skifte til Barca. Det er kun Manchester Citys ledelse, som kan bremse en transfer. Status lige nu er, at Barca vil sikre sig Marcos Alonso før de retter 100% fokus på Bernardo Silva. Men der er kun to uger tilbage af transfervinduet, så det kræver et stort stykke arbejde for at få enderne til at passe sammen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Transferstatus: Bernardo Silva

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder