Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Aubameyang foretrækker Chelsea over Man. United

Transfermarked - 18. august 2022Aubameyang foretrækker Chelsea over Man. United

© Getty Images


Med ankomsten af Robert Lewandowski har et par klubber henvendt sig til Barca for at høre om Pierre-Emerick Aubameyangs situation og lige nu er der to klubber, som er interesseret i ham. Det er Chelsea og Manchester United, men det er de blå, som er tættest på angriberen.

Egentlig er Aubameyang glad for at være i Barca og Xavi ønsker da også at han bliver, men med udsigten til færre spilleminutter kan han overbevises til et skifte. Chelsea-træner Thomas Tuchel har allerede været i kontakt med spilleren og ifølge Mundo Deportivo, Sport og AS står Chelsea inden længe klar med et bud på ham.Barca kræver angiveligt 30 millioner euro og senest forlød det, at klubben afviste et bud fra Chelsea på 14 millioner euro. Et modsvar ventes at lyde på 27 millioner euro, men indtil videre er der ikke mere konkret end det. Til gengæld skal Manchester United ikke forvente at kunne tiltrække Aubameyang.

Angriberen er opsat på at spille Champions League i næste sæson og her kan Manchester United altså ikke være med hvorfor Aubameyang foretrækker at rykke til Chelsea hvis han endelig skal skifte. Barca ser muligheder i at sælge Aubameyang, da det kan være med til at holde De Jong i klubben og samtidig skrabe penge ind til et køb af Bernardo Silva. Det kræver dog yderligere spillersalg end blot Aubameyang for at kunne købe portugiseren. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Pedri erobrede otte bolde mod Tyskland. ...
4 t. Da Lionel Messi forlod Barca på en fri t...
6 t. Gerard Piqué havde muligheden for at tag...
7 t. Van Gaal: "Vi tager ingen chancer med Me...
8 t. Laporta: "Spaniens succes er også på gru...
9 t. Xavi er i Qatar i disse dage for at se V...
10 t. Laporta: "Nye spillere? Vi forstærkede o...
11 t. Frenkie de Jong: "Tæt på Manchester Unit...
12 t. I Spanien føler man, at Ansu Fati fortje...
13 t. Ronald Araujo er så meget i bedring, at ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder