Annonce


Annonce

Annonce

Man. United tæt på Casemiro: Dropper De Jong

Transfermarked - 19. august 2022
Manchester United har længe været interesseret i Frenkie de Jong og har over en længere tid også haft en aftale på bordet med FC Barcelona, som accepterede englændernes bud. Men aftalen mellem Manchester United og De Jong kom aldrig på bordet.

Således var Barca klar til at sende De Jong afsted og valgte derfor at acceptere Manchester Uniteds på omkring 80 millioner euro. De Jong var en spiller, som Erik Ten Hag bad om, men den hollandske midtbanemotor valgte altså at afvise alle forhandlinger med Manchester United og i stedet har klubben indset, at de ikke får fat i midtbanespilleren denne sommer og har nu rettet fokus mod Barcas rival.Her er Manchester United angiveligt tæt på at kunne hente Casemiro i Real Madrid. I hvert fald melder Fabrizio Romano, at Manchester United sender et bud på 60 millioner euro + 10 millioner euro i variabler i håbet om, at kunne lukke aftalen i dag fredag. Real Madrid forventes at acceptere buddet.

Dermed ser det endegyldigt ud til, at Frenkie de Jong bliver i FC Barcelona hvilket desuden gør det noget sværere for Barca at hente Bernardo Silva, som ellers var målet. Både klubben og Xavi ønskede at sælge De Jong for at hente Silva, men i stedet bliver De Jong - og det uden at gå ned i løn som historierne fortæller lige nu. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Man. United tæt på Casemiro: Dropper De Jong

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder