Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kamp mod tiden: Når Barca at registrere Koundé?

Transfermarked - 19. august 2022Kamp mod tiden: Når Barca at registrere Koundé?

© Getty Images


Jules Koundé havde set frem til at få officiel debut for FC Barcelona sidste weekend, da catalanerne hjemme på Camp Nou tog imod Rayo Vallecano. Her var det ikke lige frem det sprudlende spil, som Barca lukkede op for og det hele endte 0-0 til stor, stor skuffelse.

Denne weekend får Barca mulighed for at prøve igen når de på udebane møder Real Sociedad i en om nogen sværere kamp end den mod Rayo. Jules Koundé har hele ugen set frem til kampen med spænding da alt pegede på, at klubben ville nå at få ham registreret til opgøret.

Men her to dage før kick off er franskmanden stadig ikke blevet registreret og ingen ved, om klubben når det. Det gælder om, at klubben skal skabe mere luft i lønbudgettet for at kunne registrere Koundé og ifølge Sport var planen, at klubben ville forhandle en lønreduktion - eller udsættelse - med Gerard Piqué for at kunne registrere Koundé, men forhandlingerne med Piqué er gået i stå.Derfor går Barca nu til plan b som er at sælge Memphis Depay. Hollænderen har været på transfermarkedet siden Barca har hentet Robert Lewandowski og Raphinha, men klubbens mål bliver næppe opfyldt. Klubben håbede på, at man kunne sælge Memphis for omkring 20 millioner euro, men Juventus, som allerede har en aftale med Memphis, vil kun skrive under med ham hvis han kan skifte gratis. Derfor er Barca presset op i et hjørne. Det forventes, at Barca lader Memphis gå gratis og på den måde kan man registrere Koundé.

Mundo Deportivo erfarer, at Juventus takker Barca for samarbejdet ved at droppe en bonus, som klubben ellers er berettiget til i forbindelse med det vanvittige spillerbytte under Josep Bartomeu, hvor Barca sendte Arthur til Juventus, som sendte Pjanic den anden vej.

Senest solgte Barca knap 25% af Barca Studios hvilket betød, at klubben kunne registrere de øvrige nyindkøb. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

54 min. Forhåbentligt vinder Manchester City Cha...
3 t. Xavi: "Den sværeste formation at spille ...
5 t. Xavi: "Hvis jeg ikke var træner? Så vil ...
6 t. Xavi: "Nej, jeg hentede ikke Koundé til ...
7 t. Xavi: "De Jong er den mest kaotiske spil...
8 t. Xavi: "Dembélé kan spille 2/10 eller 10/...
9 t. Xavi: "Når nogle spillere har bolden, så...
10 t. Xavi: "Jeg synes, at Pedri minder mere o...
11 t. Valencia er tilfredse med deres lejeafta...
12 t. Xavi: "Jeg vil have, at Pedri deltager m...

Ugens mest læste

Seneste nyheder