Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca overvejer Galan i stedet for Alonso

Transfermarked - 21. august 2022Barca overvejer Galan i stedet for Alonso

© Getty Images


FC Barcelona og Marcos Alonso har længe været enig om de kontraktlige vilkår mens Barca og Chelsea angiveligt også er blevet enig om prisen på venstrebacken. Men selvom aftalen egentlig er på plads, så er der ikke blevet trykket på knappen endnu. Og det er der en god grund til.

Barca venter nemlig på, at de kan få grønt lys til at kunne registrere ham før de køber ham, men det har trukket godt ud med spillersalg og nu overvejer klubben ifølge Gerard Romero at overtale Celta Vigo til at sælge Javi Galan. Umiddelbart er han ikke voldsomt dyr taget hans lange kontrakt i betragtning.Markedsværdien for Galan lyder på 10-15 millioner euro selvom hans kontrakt løber til den 30. juni 2026. Derudover er 10-15 millioner euro mere end hvad Barca har tænkt sig at bruge hvorfor klubben vil forsøge at presse prisen ned og samtidig sikre, at Galan selv kan acceptere en lav løn.

Selvom Barca har købt godt ind denne sommer så er der én fælles ting for alle de nye spillere: De har accepteret en lav løn selvom de kunne tjene meget mere andre steder. Set med Barca-briller er der da også mere fremtid i Galan, da han er 27 år mod Marcos Alonsos 31 år.

På nuværende tidspunkt kræver det dog at klubben først registrerer Jules Koundé og skaber luft til at kunne indskrive en venstreback også før de køber en ny spiller. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

24 min. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
1 t. De Jong på krykker....
3 t. Made in La Masia....
4 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
5 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
6 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
6 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
7 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
8 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
9 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....

Ugens mest læste

Seneste nyheder