Annonce


Annonce

Annonce

Nøgleuge for Frenkie de Jong nærmer sig

Transfermarked - 21. august 2022
Skal Frenkie de Jong videre i sin karriere? Går han ned i løn? Bliver han i FC Barcelona? På nuværende tidspunkt er ingen døre lukket - men hollænderen selv står fast ved, at han vil blive i FC Barcelona og derfor har han afvist at gå ind i forhandlinger med Manchester United, som ellers blev enig med Barca om en pris.

Barca og Manchester United kunne hurtigt enes om en pris på Frenkie de Jong og herefter tog klubben fat i hollænderen for at informere ham om det accepterede bud, men De Jong selv afviste ved kasse 1: Han vil blive i FC Barcelona og desuden har han ingen planer om at gå ned i løn.De Jong er i sin fulde ret til at blive i Barca og hæve den løn, som hans kontrakt siger. Men kontrakten blev skrevet under af Josep Maria Bartomeu - den tidligere præsident - og her accepterede han, at fra sæsonen 2022/2023 skulle De Jongs løn stige. Det giver i dag problemer for Joan Laportas planer og præsidenten har derfor håbet, at De Jong vil lade sig sælge eller gå ned i løn.

I næste uge er der et vigtigt og måske afgørende møde mellem De Jong og Barca. Her vil klubben igen slå fast, at hollænderen skal sælges eller gå ned i løn for at blive og spørgsmålet er om han er villig til at hjælpe klubben eller om han holder fast i sin nuværende kontrakt hvilket han er berettiget til. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nøgleuge for Frenkie de Jong nærmer sig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder