Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Juventus overvejer at droppe Memphis!

Transfermarked - 21. august 2022Juventus overvejer at droppe Memphis!

© Getty Images


Memphis Depay har i løbet af den seneste tid været i tæt kontakt med både Barca og Juventus for at føre en transfer igennem, men nu overvejer Juventus at droppe handlen totalt. Der var ellers et godkendt stempel fra Barcas side, men de personlige vilkår har skabt problemer.

Juventus gjorde det klart for Memphis, at de gerne vil have ham, men at de kun vil hente ham på en fri transfer og det betød, at Barca skulle ophæve Memphis' kontrakt og derfor var der ingen penge at hente for catalanerne. Laporta og co. valgte dog at acceptere at lade Memphis gå på en fri transfer og havde håbet på, at handlen var gået igennem i går lørdag, men det skete ikke.Di Marzio, som har fulgt handlen tæt, kan berette, at Memphis lønkrav har bremset Juventus' interesse. Den italienske klub skal bruge mere tid på at undersøge mulighederne og er egentlig ikke klar til at imødekomme Memphis' lønkrav. Derudover nævnes det, at Juventus måske dropper handlen totalt og i stedet forsøger at hente Arkadiusz Milik.

Barcas håb var, at Memphis kunne tage til Juventus denne weekend og dermed åbne op for registreringen af Jules Koundé, men det skete altså ikke og derfor er Koundé endnu ikke registreret og derfor heller ikke udtaget til aftenens kamp mod Real Sociedad. Det er Memphis Depay til gengæld. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

43 min. Ansu Fati har en kontrakt til 2027 og en...
1 t. FC Barcelona vil slet ikke lytte på tilb...
3 t. Manchester United er interesseret i at h...
4 t. FC Barcelona har kontaktet Ousmane Dembé...
5 t. Alexia Putellas med sin anden Ballon d'O...
6 t. Jordi Roura: "Man kan ikke spille perfek...
7 t. Xavi ser Lamine Yamal som det største ta...
8 t. Lionel Messi: "Når jeg stopper karrieren...
9 t. Vitor Roques drøm er at spille i FC Barc...
10 t. FC Barcelona er gået i avancerede forhan...

Ugens mest læste

Seneste nyheder