Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

En ny venstreback vil sende Jordi Alba helt ud

Transfermarked - 22. august 2022En ny venstreback vil sende Jordi Alba helt ud

© Getty Images


I går blev Jordi Alba placeret på bænken i kampen mod Real Sociedad. I så svær en kamp plejer Jordi Alba ellers at være selvskrevet, men klubbens trænerstab har ikke været imponeret over hans niveau og satsede i går på at give unge Balde chancen. Og den tog han.

Real Sociedad forsøgte at presse Balde og selvom de også kom igennem hans side et par gange, så spillede han en god kamp og fik i øvrigt en assist på Robert Lewandowskis første officielle mål for klubben. Men som bekendt leder klubben efter en ny venstreback og til at starte med forlød det, at en ny mand på positionen ville sende Balde ud på en lejeaftale. Sådan hænger det dog ikke sammen ifølge AS.Ifølge mediet er det Jordi Alba, som det vil gå udover. Klubben er nemlig klar til at give Balde flere chancer mens en ny venstreback forventes at gå ind i startopstillingen - eller i hvert fald konkurrere med Balde om en plads i startopstillingen. Dermed vil Jordi Alba, som efterhånden er blevet 33 år, falde ned som tredjevalg.

Om Barca formår at hente en ny venstreback og øge konkurrencen på positionen må tiden vise - men i hvert fald erfarer Mundo Deportivo, at Barca er klar med et bud på Celta Vigos Javi Galan efter at man har droppet tanken om at hente Marcos Alonso. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Pedri erobrede otte bolde mod Tyskland. ...
4 t. Da Lionel Messi forlod Barca på en fri t...
6 t. Gerard Piqué havde muligheden for at tag...
7 t. Van Gaal: "Vi tager ingen chancer med Me...
8 t. Laporta: "Spaniens succes er også på gru...
9 t. Xavi er i Qatar i disse dage for at se V...
10 t. Laporta: "Nye spillere? Vi forstærkede o...
11 t. Frenkie de Jong: "Tæt på Manchester Unit...
12 t. I Spanien føler man, at Ansu Fati fortje...
13 t. Ronald Araujo er så meget i bedring, at ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder