Annonce


Annonce

Annonce

Barca vil hellere købe ind end at beholde Braithwaite

Transfermarked - 23. august 2022
Det er fire måneder siden, at FC Barcelona informerede danske Martin Braithwaite om, at han denne sommer skal finde sig en ny klub. Han indgår på ingen måde i Xavis planer og derfor vil klubben af med ham. Braithwaite har dog kæmpet imod lige siden.

Både trænerstaben og den sportslige ledelse i FC Barcelona er utilfredse med Braithwaite, da han stadig ikke har fundet en ny klub. Braithwaites ønske er at blive i Barca, men han har ingen plan på holdet og nu forlyder det hos avisen Sport, at Barca hellere vil købe en ny angriber end at beholde Braithwaite.Situationen er den, at Barca har accepteret at sælge både Memphis Depay og Aubameyang denne sommer. Man skulle tro, at det kunne åbne en dør for at klubben ville beholde Braithwaite som nødløsning til angriberpositionen, men Sport erfarer, at klubben stadig vil af med Braithwaite og dernæst købe en billig angriber som backup for Robert Lewandowski - og Ansu Fati.

Ansu Fatis naturlige position er i venstre side af angrebet, men han kan også i nød spille på toppen. Xavi vil helt sikkert hellere se Ansu Fati på toppen end Braithwaite, men Xavi er også klar over, at hvis han sælger to angribere her i slutningen af transfervinduet, så vil det give mening at hente en ny ind - specielt når han samtidig vil have Braithwaite ud.

Avisen Sport melder, at Belotti og Cavani er mulighederne såfremt Memphis og Aubameyang forlader klubben denne sommer. Begge spillere er billige at hente og er klar til at spille for en lav løn. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca vil hellere købe ind end at beholde Braithwaite

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder