Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Byttehandel på trapperne: Dest for Meunier

Transfermarked - 24. august 2022Byttehandel på trapperne: Dest for Meunier

© Getty Images


FC Barcelona er på jagt efter en ny højreback da Xavi ikke stoler på Sergino Dest. Cheftræneren ser ikke Dest som løsningen på højreback og derfor har Dest ikke været udtaget til sæsonens to første ligakampe. Nu forlyder det hos avisen Sport, at en byttehandel kan være under opsejling.

I første omgang var Barca interesseret i at hente Thomas Meunier, men Dortmund ville ikke slippe ham med så få dage tilbage af transfervinduet, da det gør det svært for dem at hente en afløser ind. Barca har dog tilbudt at lave en byttehandel således at Sergino Dest rykker til Dortmund og Thomas Meunier rykker den anden vej.På nuværende tidspunkt er der ikke nævnt noget omkring en aftale, men forhandlingerne skulle være i gang, da Barca vil forsøge at få en sum penge med i handlen da de ser Dest have en højere markedsværdi end Meunier. Dortmund-spilleren er blevet godkendt af Xavi, så klubben vil give det et forsøg.

Juan Foyth var egentlig topprioritet til at forstærke højrebacken, men han lader til at blive for dyr hvorfor Barca nu forsøger sig med en byttehandel. Hvis det ikke lykkes at hente Meunier, så vil Barca tage fat i Hector Bellerin og udnytte muligheden for at hente ham gratis, melder Mundo Deportivo. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

14 min. Barca-legenden Ronaldinho fylder 43 år i...
1 t. Den tidligere Barca-spiller Antoine Grie...
2 t. Barca har har været i kontakt med Floria...
3 t. Flere af de erfarne spillere fra Real Ma...
4 t. Efter at have tabt El Clásico fandt Tcho...
5 t. La Liga-stilling med VAR (som i dag):
6 t. Efter El Clásico var Eric Garcia den før...
7 t. Barca ser stadig Ansu Fati som et talent...
8 t. Barca afholdt i går interne møder omkrin...
9 t. Alle i Barca forventer, at Frenkie de Jo...

Ugens mest læste

Seneste nyheder