Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Umtiti tager til Lecce

Transfermarked - 25. august 2022
Endnu en transfer er gået igennem hos FC Barcelona. Klubben meddeler netop nu, at Samuel Umtiti skifter til Lecce. Forhandlingerne har stået på den seneste tid og Lecce lagde ikke skjul på interessen - og nu er parterne nået til enighed.

Der er tale om en lejeaftale for denne sæson. Barca meddeler desuden at der ikke er inkluderet nogen købsoption hvorfor sandsynligheden for at Umtiti vender retur til Barca næste sommer er stor, da hans kontrakt løber til 2026. Til gengæld kan han ved at levere en god indsats i Lecce forbedre mulighederne for et permanent skifte næste år.Samuel Umtiti kom til FC Barcelona sommeren 2016 fra Lyon og i løbet af sine seks sæsoner har han spillet 133 kampe. Det havde helt sikkert været blevet til flere kampe hvis ikke det var på grund af hans skader, for han spillede sig direkte ind på holdet efter skiftet.

Desværre har knæskader og operationer hæmmet ham gevaldigt og i dag indgår han ikke i planerne hvorfor Barca har valgt at sende ham videre. 91 ligakampe og 22 i Champions League fik han blandt andet. Han scorede to mål for Barca og har vundet syv titler.

Titler
La Liga (2017/18 & 2018/19)
Copa del Rey (2016/17, 2017/18 & 2020/21)
Spansk Super Cup (2016/17 & 2018/19) Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Umtiti tager til Lecce

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder