Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Chelsea vil lukke Aubameyang-handel i dag

Transfermarked - 25. august 2022Chelsea vil lukke Aubameyang-handel i dag

© Getty Images


Måske var det Pierre-Emerick Aubameyangs sidste mål for FC Barcelona i går. Her scorede han mod Manchester City i velgørenhedskampen og måske har han sidste træning i klubben i dag. I hvert fald meldes det, at Barca og Chelsea er tæt på en aftale.

Aubameyang har allerede givet grønt lys til skiftet tilbage til England - denne gang dog Chelsea og ikke Arsenal. Chelsea-træner Thomas Tuchel ønsker at handlen bliver lukket i dag og de to klubber presser da også på for at kunne nå til enighed. De personlige vilkår mellem Aubameyang og Chelsea bliver intet problem at blive enige om - i stedet er det prisen, som trækker ud.

Barca holder fast i, at de vil have 30 millioner euro mens Chelsea har budt 18. Desuden tales der også om variabler, hvilket Barca er klar til at godkende, men de vil som minimum have 25 millioner euro og resten kan være i variabler. Hvad klubberne finder ud af bliver spændende at se. Lige nu er der kun en uge til at transfervinduet lukket og meget tyder på, at klubberne inden længe melder om en aftale.

Aubameyang har fået konkurrence i Barca efter ankomsten af Robert Lewandowski. Desuden kan Aubameyang også spille på kanten, men her har Barca altså hentet Raphinha ind mens Ousmane Dembélé skrev under på en ny kontrakt. Så Aubameyang skal se længere efter spilletid i denne sæson hvis han vælger at blive. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

41 min. Den tidligere Barca-spiller Antoine Grie...
1 t. Barca har har været i kontakt med Floria...
3 t. Flere af de erfarne spillere fra Real Ma...
4 t. Efter at have tabt El Clásico fandt Tcho...
5 t. La Liga-stilling med VAR (som i dag):
6 t. Efter El Clásico var Eric Garcia den før...
7 t. Barca ser stadig Ansu Fati som et talent...
8 t. Barca afholdt i går interne møder omkrin...
9 t. Alle i Barca forventer, at Frenkie de Jo...
11 t. Ilkay Gundogan til Barca? Stem ja med et...

Ugens mest læste

Seneste nyheder