Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Braithwaite kræver stort millionbeløb for at smutte

Transfermarked - 25. august 2022Braithwaite kræver stort millionbeløb for at smutte

© Getty Images


Danske Martin Braithwaite er i dag stadig på kontrakt i FC Barcelona, men klubben har for flere måneder siden gjort det klart for ham, at han ikke indgår i planerne og derfor har klubben forsøgt at få ham til at finde sig en ny klub. Situationen er bare den, at Braithwaite har to år tilbage af sin kontrakt.

Af den grund er han i sin fulde ret til at blive i klubben til trods for at han næppe får spilletid. Det kan ende med at gå udover hans deltagelse ved VM, og nu er der kommet tegn fra den danske lejr, erfarer avisen Sport. Således har Braithwaites bagland informeret Barca om, at de kan betale danskeren ud af kontrakten.Braithwaite kræver 5 millioner euro - 37 millioner kroner - for at acceptere at få sin kontrakt ophævet nu og her. Barca er dog kun villige til at betale halvdelen, men klubben har efterhånden fået øjnene op for, at det hele kan fremskyndes ved at betale det fulde beløb og på den måde komme af med Braithwaite.

Der har været tilbud på bordet på Braithwaite, men han har afvist at ville forhandle. Efter at Barca har sat både Aubameyang og Memphis på transfermarkedet har Braithwaite set en vej til at kunne få spilletid i Barca, men Xavi vil helt sikkert benytte sig af andre muligheder end Braithwaite skulle Memphis og Aubameyang skifte denne sommer.

Transfervinduet lukket om en uge og så bliver det spændende at se, hvad der sker med den danske angriber. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

23 min. Den tidligere Barca-spiller Antoine Grie...
1 t. Barca har har været i kontakt med Floria...
3 t. Flere af de erfarne spillere fra Real Ma...
4 t. Efter at have tabt El Clásico fandt Tcho...
5 t. La Liga-stilling med VAR (som i dag):
6 t. Efter El Clásico var Eric Garcia den før...
7 t. Barca ser stadig Ansu Fati som et talent...
8 t. Barca afholdt i går interne møder omkrin...
9 t. Alle i Barca forventer, at Frenkie de Jo...
11 t. Ilkay Gundogan til Barca? Stem ja med et...

Ugens mest læste

Seneste nyheder