Annonce


Annonce

Annonce

Barca forventer Koundé-registrering i dag

Nyheder - 26. august 2022
Jules Koundé fik spilletid i opgøret mod Manchester City onsdag aften, da der var tale om en venskabelig kamp. Men i La Liga er han endnu ikke berettiget til at spille med, da klubben endnu ikke har registreret ham. Men der er godt nyt på vej.

Egentlig er Koundé rasende på klubben, da det ikke lykkedes at registrere ham i tide til den anden ligakamp mod Real Sociedad, hvor Barca endte med at vinde komfortabelt. Koundé var blevet lovet, at klubben ville gøre alt for at registrere ham til kampen, men det skete ikke og nu er vi allerede tæt på weekenden og en ny kamp - og Koundé er stadig ikke registreret.

Ifølge Manu Sainz fra AS forventer klubben dog at kunne registrere Koundé i dag. Barca har været i tæt kontakt med La Liga igennem hele ugen og klubben forsikrer, at Koundés registrering ikke afhænger af om Aubameyang bliver solgt eller ej. La Liga har allerede givet klubben grønt lys til at registrere Koundé og derfor ventes det, at franskmanden bliver indskrevet i dag.

Hvad klubben har justeret for at kunne få plads til Koundé vides ikke, men Barca vil have ham med til kampen mod Valladolid denne weekend og lige nu ser det ud til, at weekenden starter med en god nyhed. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca forventer Koundé-registrering i dag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder