Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca forventer Koundé-registrering i dag

Nyheder - 26. august 2022Barca forventer Koundé-registrering i dag

© Getty Images


Jules Koundé fik spilletid i opgøret mod Manchester City onsdag aften, da der var tale om en venskabelig kamp. Men i La Liga er han endnu ikke berettiget til at spille med, da klubben endnu ikke har registreret ham. Men der er godt nyt på vej.

Egentlig er Koundé rasende på klubben, da det ikke lykkedes at registrere ham i tide til den anden ligakamp mod Real Sociedad, hvor Barca endte med at vinde komfortabelt. Koundé var blevet lovet, at klubben ville gøre alt for at registrere ham til kampen, men det skete ikke og nu er vi allerede tæt på weekenden og en ny kamp - og Koundé er stadig ikke registreret.

Ifølge Manu Sainz fra AS forventer klubben dog at kunne registrere Koundé i dag. Barca har været i tæt kontakt med La Liga igennem hele ugen og klubben forsikrer, at Koundés registrering ikke afhænger af om Aubameyang bliver solgt eller ej. La Liga har allerede givet klubben grønt lys til at registrere Koundé og derfor ventes det, at franskmanden bliver indskrevet i dag.

Hvad klubben har justeret for at kunne få plads til Koundé vides ikke, men Barca vil have ham med til kampen mod Valladolid denne weekend og lige nu ser det ud til, at weekenden starter med en god nyhed. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

30 min. Pedri erobrede otte bolde mod Tyskland. ...
3 t. Da Lionel Messi forlod Barca på en fri t...
5 t. Gerard Piqué havde muligheden for at tag...
6 t. Van Gaal: "Vi tager ingen chancer med Me...
7 t. Laporta: "Spaniens succes er også på gru...
8 t. Xavi er i Qatar i disse dage for at se V...
9 t. Laporta: "Nye spillere? Vi forstærkede o...
10 t. Frenkie de Jong: "Tæt på Manchester Unit...
11 t. I Spanien føler man, at Ansu Fati fortje...
12 t. Ronald Araujo er så meget i bedring, at ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder