Annonce


Annonce

Annonce

Cruyff om Bayern: Vi er et andet hold nu

Champions League - 26. august 2022
Når Barca og Bayern München mødes i Champions League er der typisk et af holdene, som har taget på det andet hold over en periode. Bayern har klart været det stærkeste hold af de to gennem de seneste par år, men i år håber Barca at kunne lave om på det.

Således blev Barca i går sat i samme Champions League-gruppe som Bayern München og derfor skal de to giganter møde hinanden to gange på kort tid, da gruppespilet afvikles mellem september og november. Jordi Cruyff kommenterer på Barcas tre modstandere i gruppespillet: Bayern, Inter og Plzen.

Om Bayern
- Det positive er, at vi har Lewandowski på vores hold nu. Det bliver en speciel kamp for ham. De seneste tre-fire kampe mod Bayern har været svære, men vi har et stærkere hold nu og vi er klar til at konkurrere med Bayern.

Om Inter
- Italienske hold er altid svære at spille imod og Inter har forstærket sig godt. Lukaku er tilbage og de har også Lautaro Martinez.

Om Plzen
- Typisk set spiller de meget fysisk med et højt tempo og de er meget direkte i deres spil, så man skal respektere dem for at kunne vinde kampene mod dem. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Cruyff om Bayern: Vi er et andet hold nu

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder