Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Balde ventes at starte mod Valladolid

La Liga - 27. august 2022Balde ventes at starte mod Valladolid

© Getty Images


18-årige Alejandro Balde ser ud til at få sin største sæson i år. Med Barcas ønske om at forstærke venstrebacken og give Jordi Alba konkurrence ser det lige nu ud til, at Balde får en reel mulighed for at vise sig selv frem. Han spillede mod Real Sociedad og senest i velgørenhedskampen mod Manchester City.

Nu erfarer adskillige spanske aviser, at Balde også starter på banen mod Valladolid i morgen aften. Tager man udgangspunkt i, at Balde startede på banen mod Real Sociedad er der absolut grund til bekymring fra Jordi Albas side. En udekamp mod Real Sociedad kræver den stærkeste opstilling og da Xavi ikke valgte Alba vidner det altså om, at backens tid i Barca så småt begynder at nærme sig afslutningen.

Jordi Alba har bidraget med et ekstremt højt niveau over mange år for klubben, men defensivt har han haft mangler de seneste par sæsoner og Xavi har ikke tænkt sig at give spilletid til Alba bare fordi de tidligere var holdkammerater - Albas niveau er faldet og Balde er ung og fyldt med energi og klar til at bryde frem. Så det lader til at Xavi vil give Balde en reel chance og indtil videre har han været rigtig stærk.

Set med Balde-briller må han håbe, at klubben ikke formår at hente en ny venstreback til klubben. Det vil betyde øget konkurrence på en plads, hvor Balde lige nu har overtaget på Alba - omvendt kan det hjælpe klubben mod nye højder at have endnu mere konkurrence på pladsen.

Barca møder Valladolid i morgen aften klokken 19.30. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

20 min. Ousmane Dembélé har allerede givet sit '...
1 t. Der er kontakt mellem Joan Laporta og Li...
2 t. Lluís Flaquer: "For mig er kampagnen mod...
3 t. LIGE NU: Barca vil tilbyde Messi en kont...
3 t. En journalist fra Madrid, der er tæt på ...
4 t. Barca og Real Madrid var i gang med at f...
5 t. Ronald Koeman: "Det er korrekt, at jeg h...
6 t. Ronald Koeman: "Ja, jeg sagde farvel til...
8 t. Ronald Koeman: "Som træner har man altid...
10 t. Ronald Koeman: "I slutningen af den førs...

Ugens mest læste

Seneste nyheder