Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Aubameyang tæsket, røvet og truet med pistol i eget hjem!

Nyheder - 29. august 2022Aubameyang tæsket, røvet og truet med pistol i eget hjem!

© Getty Images


Man hører ofte om at fodboldspillere i Barcelona har indbrud mens de er på stadion for at spille kamp. I morges var det dog en noget mere skræmmende oplevelse for Pierre-Emerick Aubameyang, da han hverken var til kamp eller træning - han var hjemme.

Ifølge El Pais stormede flere hætteklædte mænd ind i Aubameyangs hus - og de alle havde pistoler på sig. Her tæskede de Aubameyang med jernrør og truede ham med pistoler. Også Aubameyangs kone blev truet indtil røverne fik adgang til et pengeskab, hvor de tog flere værdigenstande. De flygtede herefter i en hvid Audi A3.Politiet blev straks informeret og kom ud til stedet for høre mere og har nu sat gang i en eftersøgning på de hætteklædte mænd, som valgte at bryde ind i Aubameyangs hus. Angiveligt fandt de vej igennem haven før de kravlede ind af et vindue eller brød en dør op. Detaljerne er ikke fuldstændige, men politiet er i gang med at lede efter dem.

Det er som bekendt ikke første gang, at en Barca-spiller får sig en slem overraskelse. Typisk vælger tyvene at bryde ind i fodboldspillernes hus når de ved, at de er ude og spille fodbold. I 2018 var der indbrud i Jordi Albas hus og her troede tyvene, at Alba ikke var hjemme. Det var han, men de formåede ubemærket at bryde ind før de opdagede, at der var mennesker hjemme hvorefter de skyndte sig ud igen.

Piqué, Coutinho, Suárez og flere har oplevet lignende indbrud. Nelson Semedo oplevede også et indbrud i sit hjem mens han befandt sig på et hotel med sine daværende holdkammerater, hvor man forberedte sig til El Clásico. Coutinhos indbrud opstod, da han var ude og spise med familien og vendte efterfølgende hjem til sit hus, hvor indbrudstyve havde været i gang. De fik adgang til huset igennem nabohuset, som var under renovering.Kevin-Prince Boateng oplevede også skrækscenariet, da han netop var ankommet til FC Barcelona. Mens han løb rundt på Camp Nou og spillede fodbold, blev hans hus udsat for indbrud. Her blev der stjålet for omkring 3 millioner kroner af værdiggenstande. Det var i øvrigt Boatengs debut, så han gik fra at være helt oppe at flyve til at komme hjem og opleve, at hans hus havde været udsat for indbrud. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

20 min. Officielt: Talsmanden for det spanske fo...
50 min. Ronald Koeman: "Vi spillede et år uden t...
1 t. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
3 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
4 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
4 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
4 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
5 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
6 t. Robert Lewandowski....
7 t. Xavi og hans stab er bekymrede for holde...

Ugens mest læste

Seneste nyheder