Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca vil bytte Dest og Wan-Bissaka

Transfermarked - 29. august 2022Avis: Barca vil bytte Dest og Wan-Bissaka

© Getty Images


FC Barcelona er ikke færdige på transfermarkedet endnu. Transfervinduet lukker om ganske få dage og inden da håber klubben på, at man kan nå at forstærke sig. Ideelt ønsker Xavi stadig en højreback, en venstreback og Bernardo Silva.

Prioriteten for Xavi er en højreback og Bernardo Silva mens han er godt tilfreds med Balde og Alba på venstrebacken. Sergino Dest er højreback, men Xavi har ingen fidus til amerikaneren, som er blevet rådgivet af sit bagland til at finde sig en ny klub, da alt tyder på, at han mister værdifulde minutter i denne sæson. Xavi har ingen planer for ham.Derfor har Barca først forsøgt at bytte ham lige over med Dortmunds Thomas Meunier, men den tyske klub afviste ved første kontakt. Nu skriver avisen Sport, at Barca er i kontakt med Manchester United og ønsker at bytte Dest for 24-årige Aaron Wan-Bissaka. Hvad svaret fra Manchester United er vides endnu ikke.

Aaron Wan-Bissaka kom til Manchester United i 2019 fra Crystal Palace og spillede stort set fuld tid i sine to første sæsoner i klubben med henholdsvis 46 og 54 kampe. Derefter blev det til 26 kampe i sidste sæson mens han i denne sæson kun har én kamp under bæltet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

58 min. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
1 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
3 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
3 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
3 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
4 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
5 t. Robert Lewandowski....
6 t. Xavi og hans stab er bekymrede for holde...
7 t. LIGE NU: Tottenham og Barca er i avancer...
8 t. Arsenal har kig på Eric Garcia og vil fo...

Ugens mest læste

Seneste nyheder