Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Barca vil bytte Dest og Wan-Bissaka

Transfermarked - 29. august 2022
FC Barcelona er ikke færdige på transfermarkedet endnu. Transfervinduet lukker om ganske få dage og inden da håber klubben på, at man kan nå at forstærke sig. Ideelt ønsker Xavi stadig en højreback, en venstreback og Bernardo Silva.

Prioriteten for Xavi er en højreback og Bernardo Silva mens han er godt tilfreds med Balde og Alba på venstrebacken. Sergino Dest er højreback, men Xavi har ingen fidus til amerikaneren, som er blevet rådgivet af sit bagland til at finde sig en ny klub, da alt tyder på, at han mister værdifulde minutter i denne sæson. Xavi har ingen planer for ham.Derfor har Barca først forsøgt at bytte ham lige over med Dortmunds Thomas Meunier, men den tyske klub afviste ved første kontakt. Nu skriver avisen Sport, at Barca er i kontakt med Manchester United og ønsker at bytte Dest for 24-årige Aaron Wan-Bissaka. Hvad svaret fra Manchester United er vides endnu ikke.

Aaron Wan-Bissaka kom til Manchester United i 2019 fra Crystal Palace og spillede stort set fuld tid i sine to første sæsoner i klubben med henholdsvis 46 og 54 kampe. Derefter blev det til 26 kampe i sidste sæson mens han i denne sæson kun har én kamp under bæltet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Barca vil bytte Dest og Wan-Bissaka

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder