Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Pjanic overvejer nyt tilbud

Transfermarked - 30. august 2022
Miralem Pjanic tog arbejdshandskerne på da han vendte hjem til Barcelona fra sit lejeophold i Besiktas. Under pre-season overbeviste han Xavi om at han har en plads i truppen, men her efter tre ligakampe har han end ikke spillet et enkelt minut.

Pjanic er ikke førstevalg og det var heller ikke forventningen, at han ville glide ind i startopstillingen. Derudover er der flere spillere foran ham i køen og for nyligt dukkede hans agent op på klubbens kontor for at præsentere ledelsen for et tilbud, som bosnieren har modtaget.Ifølge avisen Sport er det Al-Nassr, som igen viser interesse og denne gang har de endda budt på bosnieren. Al-Nassr har Rudi Garcia som træner og han har tidligere arbejdet sammen med Pjanic, så de kender allerede hinanden på forhånd. Om det ender med et skifte er svært at sige, men i Saudi Arabien er transfervinduet åbent til 17. september, så det er ikke en presset situation endnu.

Lyon har også vist interesse for Pjanic, men det er der ikke kommet mere ud af indtil videre. Så lige nu er det Al-Nassr eller at blive i Barca og sidde på bænken i store dele af sæsonen, da han trods sine gode præstationer under pre-season ikke har nogen stor rolle på holdet denne sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Pjanic overvejer nyt tilbud

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder