Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: AEK Athen spørger til Braithwaite

Transfermarked - 31. august 2022Avis: AEK Athen spørger til Braithwaite

© Getty Images


Martin Braithwaite har flere tilbud på hånden og er for nyligt gået ind i kampen om at finde sig en nu klub såfremt Barca accepterer hans vilkår. Det siges, at han har acceptere at droppe en procentdel af sin resterende løn såfremt han kan forlade klubben på en fri transfer. Det skulle Barca have accepteret.

Nu skriver Mundo Deportivo, at AEK Athen har taget kontakt til Braithwaites bagland for at høre mere om hans situation. AEK vælter sig ikke i penge, så de skal nøje udvælge deres spillere og lige nu handler det blot om at finde ud af, om de har råd til at have Braithwaite spillende.

Historiens melder intet om Braithwaites reaktion på AEK's interesse, men i Grækenland lukker transfervinduet først den 15. september, så det er bestemt ikke fordi, at transferen skal nå at gå igennem inden i morgen, hvor transfervinduet smækker i for at Barca kan købe spillere.

Braithwaite er for længe siden blevet informeret om, at han ikke indgår i planerne i FC Barcelona og at det derfor er bedst for ham at finde en ny klub. Indtil nu har han været afvisende - men han har så småt åbnet op for tanken og nu lader det til, at han er på vej væk. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

47 min. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
1 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
3 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
3 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
3 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
4 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
5 t. Robert Lewandowski....
6 t. Xavi og hans stab er bekymrede for holde...
7 t. LIGE NU: Tottenham og Barca er i avancer...
8 t. Arsenal har kig på Eric Garcia og vil fo...

Ugens mest læste

Seneste nyheder