Annonce


Annonce

Annonce

Avis: AEK Athen spørger til Braithwaite

Transfermarked - 31. august 2022
Martin Braithwaite har flere tilbud på hånden og er for nyligt gået ind i kampen om at finde sig en nu klub såfremt Barca accepterer hans vilkår. Det siges, at han har acceptere at droppe en procentdel af sin resterende løn såfremt han kan forlade klubben på en fri transfer. Det skulle Barca have accepteret.

Nu skriver Mundo Deportivo, at AEK Athen har taget kontakt til Braithwaites bagland for at høre mere om hans situation. AEK vælter sig ikke i penge, så de skal nøje udvælge deres spillere og lige nu handler det blot om at finde ud af, om de har råd til at have Braithwaite spillende.

Historiens melder intet om Braithwaites reaktion på AEK's interesse, men i Grækenland lukker transfervinduet først den 15. september, så det er bestemt ikke fordi, at transferen skal nå at gå igennem inden i morgen, hvor transfervinduet smækker i for at Barca kan købe spillere.

Braithwaite er for længe siden blevet informeret om, at han ikke indgår i planerne i FC Barcelona og at det derfor er bedst for ham at finde en ny klub. Indtil nu har han været afvisende - men han har så småt åbnet op for tanken og nu lader det til, at han er på vej væk. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: AEK Athen spørger til Braithwaite

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder