Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Aubameyang bekræfter: Kujoner brød ind i vores hus

Nyheder - 31. august 2022Aubameyang bekræfter: Kujoner brød ind i vores hus

© Getty Images


For nyligt fik Pierre-Emerick Aubameyang sig en kæmpe forskrækkelse, da hætteklædte mænd brød ind i hans hus og tæskede ham samt truede ham og hans kone med pistoler. Siden kom det frem, at Aubameyang er kommet til skade med sin kæbe, og nu bekræfter han selv hændelsen.

- Hej alle. Tak for jeres beskeder. Søndag aften var der nogle voldelige kujoner, som brød ind i vores hus og truede min familie og mine børn bare for at stjæle nogle ting. De sårede min kæbe, men jeg kommer ovenpå igen på ingen tid, skriver Aubameyang i et offentligt opslag og følger op:- Tak Gud, at der derudover ikke var nogen, som kom fysisk til skade. Følelsen af, at man ikke længere føler sig sikker i sit eget hjem er svært at beskrive, men som familie kommer vi os over det og bliver endnu stærkere. Tak for jeres støtte. Det betyder virkelig meget, skriver han videre.

Ifølge spanske medier blev der stjålet kontanter og smykker til en værdi af 5,2 millioner kroner samt samt ure og andet. Det hele løb op i over 10 millioner kroner. Heldigvis er Aubameyang og familien allerede begyndt at se frem mens politiet gør deres arbejde for at fange de voldsomme tyve.

Aubameyang og familien overnattede på et hotel efterfølgende mens politiet har holdt sig godt aktiv inden for en radius af 3 kilometer fra hans hus. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Pedri erobrede otte bolde mod Tyskland. ...
4 t. Da Lionel Messi forlod Barca på en fri t...
6 t. Gerard Piqué havde muligheden for at tag...
7 t. Van Gaal: "Vi tager ingen chancer med Me...
8 t. Laporta: "Spaniens succes er også på gru...
9 t. Xavi er i Qatar i disse dage for at se V...
10 t. Laporta: "Nye spillere? Vi forstærkede o...
11 t. Frenkie de Jong: "Tæt på Manchester Unit...
12 t. I Spanien føler man, at Ansu Fati fortje...
13 t. Ronald Araujo er så meget i bedring, at ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder