Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Sergiño Dest skifter til AC Milan

Transfermarked - 1. september 2022
Sergiño Dest var på vej til Manchester United for ganske få dage siden, men den transfer brød sammen. Så dukkede Villarreal op, da deres cheftræner Unai Emery ringede til Dest, men det nåede aldrig at blive til noget før AC Milan pludselig bankede på døren.

FC Barcelona melder netop nu, at Sergiño Dest skifter til AC Milan på en lejeaftale for indeværende sæson. Aftalen indeholder desuden en købsoption for at købe spillere når lejeaftalen er forbi. Barca melder intet om den er obligatorisk eller ej. Serie A har allerede registreret Dest som ny spiller i AC Milan.

Flere medier hævder, at købsoptionen lyder på 20 millioner euro.Dest er født i Holland, men har et amerikansk pas og derfor var han den første amerikanske spiller til at begå sig i FC Barcelona da han kom til. I løbet af sine to sæsoner har Dest prøvet at spille som både højre- og venstreback samt på begge kanter længere fremme på banen, så der er tale om en alsidig spiller, som AC Milan har fået fingrene i.

Dest spillede i alt 72 kampe for FC Barcelona med 3 mål og 4 assists til følge. Han vandt Copa del Rey i 2020/2021. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Sergiño Dest skifter til AC Milan

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder