Annonce


Annonce

Annonce

Romero: Inter og Barca enige om Jordi Alba!

Transfermarked - 31. august 2022
En større transfer i FC Barcelona er på vej lige nu. Den altid aktive Gerard Romero melder her til aften, at Inter og FC Barcelona er nået til enighed om en lejeaftale af Jordi Alba, som i Barca næppe kommer til at spille lige så meget som han typisk gør det.

Jordi Alba er endt i en uvant position, da Balde har udnyttet de chancer, som Xavi hidtil har givet ham. Desuden arbejder Barca på at hente en ny venstreback til klubben hvilket sender Jordi Alba ned som tredjevalg. Det har sat skub i hans overvejelser.Der er nemlig VM i slutningen af året, og her vil Alba meget gerne med - men det sker kun hvis han spiller og er i form inden da. Nu meldes det, at Inter står klar til at leje ham i denne sæson og samtidig betale 60% af hans løn. Lige nu afventer klubberne blot at Jordi Alba accepterer.

Jordi Alba er åben over for en lejeaftale, men først skal Inter forsøge at overbevise ham. Her kommer de personlige vilkår til at tælle og det hele skal altså falde på plads meget hurtigt for at skiftet kan gå igennem. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Romero: Inter og Barca enige om Jordi Alba!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder