Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Braithwaite til lægetjek i Espanyol

Transfermarked - 1. september 2022
I går kom det frem, at FC Barcelona og Martin Braithwaite var blevet enig om at ophæve kontrakten således at danskeren kan forlade klubben på en fri transfer. Den mulighed ser Barcas lillebror, Espanyol, ud til at have udnyttet.

Således melder Onda Cero, at Martin Braithwaite lige nu er til lægetjek i Espanyol forud for sit skifte. Lægetjekket og skiftet har Barca ikke noget med at gøre, da det fra deres part kun handler om at ophæve kontrakten og så kan Braithwaite begive sig ud på et nyt eventyr selv.Det har stået på længe, at Braithwaite ikke var en del af Xavis planer, men alligevel holdt den danske angriber fast i, at han ville blive i klubben og døren blev åbnet en lille smule, da Aubameyang og Memphis på samme tid var rygtet væk, men det betød intet for Xavi: Braithwaite indgår ikke i planerne.

Således er det kun et spørgsmål om tid før Barca melder ud om kontraktophævelsen og herefter er det for Espanyols egen regning at melde ud om deres nye spiller. Braithwaite ser altså ud til at skifte til Barcas nabo således han kan blive boende i Barcelona og stadig få spilletid frem til VM. I Barca havde han næppe fået nok spilletid til at være i form til VM. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Braithwaite til lægetjek i Espanyol

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder