Annonce


Annonce

Annonce

Overblik: FC Barcelonas trup 2022/2023

Transfermarked - 2. september 2022




Det har været et historisk transfervindue for FC Barcelona, hvor klubben med Joan Laporta i spidsen er gået all in på at opbygge et nyt hold med Xavi som cheftræner. Mateu Alemany, Jordi Cruyff og Rafa Yuste har arbejdet non-stop og har formået at skabe en trup, der igen skaber glæde i Catalonien.

Først og fremmest kan man se på tilskuertallene, at fansene er glade for at se holdet spille. Da sidste sæson sluttede havde Barca svært ved at få mere end 50.000 mennesker på lægterne, men i de første par kampe hjemme på Camp Nou har gennemsnittet lagt på omkring 80.000 fans. Nu gælder det for holdet om at bibeholde momentum og skabe resultater.

Arbejdsroen begynder nu at finde frem til klubberne rundt om, da transfervinduet er lukket i og dermed kan man også skabe sig et overblik over den trup, som Xavi råder over. Du får hele overblikket her.



Målmænd
Ter Stegen, Inaki Pena og Arnau Tenas

Forsvar
Araujo, Koundé, Garcia, Christensen, Piqué, Alba, Baldé, Alonso, Roberto og Bellerin

Midtbane
Busquets, Pedri, De Jong, Gavi, Kessié og Pjanic

Angreb
Lewandowski, Raphinha, Dembélé, Ansu Fati, Ferran Torres og Memphis Depay

Værd at bemærke, at Marcos Alonso i skrivende stund endnu ikke er bekræftet. Desuden er Inaki Pena og Arnau Tenas stadig tilknyttet B-holdet, men fungerer på førsteholdet - højst sandsynligt indtil vinter, hvor Inaki Pena indskrives. Det samme gør sig desuden gældende for Gavi. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Overblik: FC Barcelonas trup 2022/2023

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder