Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

La Liga: Sevilla 0-3 FC Barcelona

La Liga - 3. september 2022La Liga: Sevilla 0-3 FC Barcelona

© Getty Images


Barca havde kun problemer i starten af kampen og ellers tog catalanerne over og fik scoret tre mål til at dræbe kampen. Sevilla havde deres muligheder løbende, men det var klart Barca, som var skarpest på dagen og vandt stensikkert den eller normalt svære udekamp.

FC Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, Araujo, Koundé, Garcia, Balde, Gavi, Busquets, Pedri, Dembélé, Lewandowski og Raphinha

55' Garcia Roberto
63' Dembélé F. Torres
64' Pedri De Jong
64' Balde Alba
74' Lewandowski Ansu Fati

Mål
- 0-1 21' - Raphinha
- 0-2 36' - Lewandowski
- 0-3 50' - GarciaTraditionen tro startede Sevilla med et højt pres mod Barcas forsøg på at spille boldbesiddende, og det resulterede også i flere afslutninger fra andalusierne, som en stærktspillende Ter Stegen tog sig af. Specielt Isco var i kampens indledning i hopla inden han forsvandt totalt ud af opgøret. Han fik bl.a. lagt bolden flot af til Rakitic, som fik sit forsøg reddet af Ter Stegen.

Efterfølgende kom der flere skud mod Ter Stegen, men det var langt fra skarpheden, som Sevilla-spillerne havde taget med ud på Sanchez Pizjuan lørdag aften. Det var nærmest spil mod et mål i kampens start, men stille og roligt fik Barca bedre kontrol over kampen og catalanerne fik skabt et spilovertag som begyndte at udvikle sig til flere angreb.

Selvom Sevilla lagde godt fra land, så bed Barca fra og og efter 21 minutter gik det galt for værterne, da Dembélé drev bolden frem og fandt Lewandowski, som vippede kuglen over keeperen, men desværre for polakken blev hans forsøg reddet på stregen - heldigvis stod Raphinha klar til at heade bolden det sidste stykke over stregen og så stod der 0-1 på måltavlen og det var startskuddet for et godt pres fra Barca, som udviklede sig endnu et mål et kvarter senere, da Koundé med en sukkerbold fandt Lewandowski, der med brystet fik taget bolden ned før han nærmest flugtede den i mål til 0-2.

Med et kvarter igen var Lewandowski igen tæt på, da han blev spillet alene igennem med keeperen, men hans forsøg at vippe læderen henover den fremstormende målmand mislykkedes. Også Frenkie de Jong fik en god skudmulighed fra kanten af feltet, men han ramte slet ikke målet.

Der var muligheder for endnu flere mål til Barca og specielt Dembélé lige inden der var pause, da han havde Lewandowski totalt nøgen foran mål, men franskmanden ville selv og forsøgte at vippe bolden i mål, men hans forsøg gik forbi.

Anden halvleg åbnede på den bedst tænkelige måde for Barca, da Raphinha sendte et utageligt indlæg ind i feltet, hvor Koundé med stort overblik fik sin anden assist. Han pandede bolden ned til Eric Garcia, som prikkede bolden i mål til 0-3. Der var muligheder til både 0-4 og -05, mens Sevilla også fik deres muligheder, men denne lørdag aften var det Barca som var bedst og skarpest og de udnyttede klart Sevillas svage start på sæsonen ved at hente en klokkeklar sejr på 3-0. Undervejs i kampen fik Barca hele fem gule kort hvoraf det ene gik til Xavi i første halvleg. Derudover fik Dembélé, Balde, Araujo og Roberto også kort.

Dermed fik Barca holdt fast i toppen af La Liga og kan nu se frem til åbningen i Champions League, hvor Viktoria Plzen kommer forbi i den første kamp. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Forhåbentligt vinder Manchester City Cha...
4 t. Xavi: "Den sværeste formation at spille ...
6 t. Xavi: "Hvis jeg ikke var træner? Så vil ...
7 t. Xavi: "Nej, jeg hentede ikke Koundé til ...
8 t. Xavi: "De Jong er den mest kaotiske spil...
9 t. Xavi: "Dembélé kan spille 2/10 eller 10/...
10 t. Xavi: "Når nogle spillere har bolden, så...
11 t. Xavi: "Jeg synes, at Pedri minder mere o...
12 t. Valencia er tilfredse med deres lejeafta...
13 t. Xavi: "Jeg vil have, at Pedri deltager m...

Ugens mest læste

Seneste nyheder