Annonce


Annonce

Annonce

Xavi efter 3-0 sejr: Lewandowski har det hele

Nyheder: Af Sajad Koftan - 4. september 2022
FC Barcelona hentede lørdag aften en flot 3-0 sejr mod Kasper Dolberg og Sevilla på Ramon Sanchez-Pizjuan stadion, som jo betyder at catalanerne er kravlet op på andenpladsen i La Liga - en sejr som sender store signaler, ifølge Barcas cheftræner Xavi.

- Vi startede ikke godt, men vi begyndte at komme til chancer efter gode opbygninger og kombinationer. Generelt var det en virkelig god kamp hvor vi kunne have scoret flere mål, sagde Xavi ovenpå sejren til mediet SPORT.

- Vi er i en meget positiv rytme på holdet og vi skal derfor udnytte momentum. Det er et stort signal at sende når man slår Sevilla 3-0 på udebane, slog træneren fast.

Sejren på 3-0 betyder samtidig at Barcelona stadig er ubesejret i denne sæson gennem alle kampe.

De tre scoringer blev sat ind af Raphinha, Robert Lewandowski og Eric Garcia - især Lewandowski fik store ros med på vejen.

- Pedri og Gavi gjorde det rigtig godt. Det var en fysisk hård kamp og vores midtbane kom på overarbejde, mens kanterne også havde en del at se til.

- Jeg er helt med på hvad Ousmane Dembele er god til. Jeg nyder at han altid vil angribe og at han hjælper til i de bagerste kæder, som han gjorde. Alle hjælper hinanden på holdet. Det samme med Robert Lewandowski idag, sagde Xavi og fortsatte.

- Med Robert er det ikke kun målene. Det er hele pakken. Den måde han agerer på, afleverer, kontrollerer bolden, træffer beslutninger og hvordan han håndterer pres. Han er en fantastisk spiller som virkelig har hjulpet os. Han er en leder, en vinder som også er ydmyg. En fornøjelse at have ham på holdet, roste Xavi sin giftige polske super-angriber.

Catalanerne kan rette blikket mod Champions League, hvor Viktoria Plzen kommer på besøg onsdag aften på Camp Nou.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi efter 3-0 sejr: Lewandowski har det hele

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder