Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Christensen ventes at starte mod Plzen

Champions League - 5. september 2022Christensen ventes at starte mod Plzen

© Getty Images


Andreas Christensen er blevet henvist til bænken siden Jules Koundé er blevet spilleberettiget og alt tyder da også på, at Xavis drømmeforsvar består af Koundé og Araujo i forsvaret. Men når kampprogrammet bliver tættere vil der komme spilletid til de øvrige spillere - og nu ser det ud til, at danskeren kan se frem til spilletid.

Således rapporterer flere spanske medier, at Xavi har tænkt sig at rotere lidt på holdet forud for kampen mod Viktoria Plzen onsdag aften i Champions League. Her kommer Andreas Christensen ind i midterforsvaret mens Frenkie de Jong får en startplads på midtbanen. Oppe i angrebet kan Ferran Torres se frem til at starte.Ferran Torres har ikke lige frem vist sig at være pengene værd, som klubben gav for ham, men med sine 22 år er der nok med fodbold i ham og onsdag ventes han at få en chance fra start. I de seneste kampe har han startet på bænken og fået sporadisk spilletid, så han kan se frem til både mere spilletid og en helt anden kaliber i forhold til modstanderen på onsdag hvilket kan være med til at han får selvtilliden i orden.

26-årige Christensen har spillet to officielle kampe for FC Barcelona men ventes altså at få spilletid i nummer tre. Om det bliver Koundé, Araujo eller Eric Garcia, som får lov til at spare på kræfterne vides ikke - spørgsmålet er nemlig også hvad Xavi gør med højrebacken og om Hector Bellerin endelig bliver bragt i spil.

Alt sammen får vi svar på onsdag aften. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

38 min. Sergino Dest og Barca forhandler med Uni...
1 t. Der sælges billetter helt ned til 5 euro...
3 t. Ter Stegen har bedt Xavi om at spille ha...
4 t. Lewandowskis kone, Anna, med deres datte...
5 t. De Jongs forlovede Mikky Kiemeney på Cam...
6 t. Sergio Busquets: "Jeg har tre-fire tilbu...
7 t. Sergio Busquets: "Nej, min fremtid er ik...
7 t. Præsident Joan Laporta har personligt fo...
8 t. Sergio Busquets: "Jeg vil prøve at blive...
9 t. Sergio Busquets: "Det var svært at træff...

Ugens mest læste

Seneste nyheder