Annonce


Annonce

Annonce

Bud på Pjanic - Barca klar til at slippe ham

Transfermarked - 5. september 2022
Miralem Pjanic har ikke fået spilletid i sæsonens start og intet tyder på, at der venter særlig meget spilletid forude. Xavi har sine klare foretrukne valg på midtbanen og der skal gå meget galt før cheftræneren beder Pjanic løbe på banen.

Nu kan Fabrizio Romano fortælle, at Sharjah FC har lagt et bud på Miralem Pjanic og tilbudt ham en 3-årig kontrakt. Transfervinduet er stadig åbent i de Forenede Arabiske Emirater, så Pjanic kan sagtens blive solgt nu hvor transfervinduet er lukket i Spanien.I Barca er man parate til at lade bosnieren skifte, men det kræver, at han selv accepterer tilbuddet. Xavi er vild med Pjanic' ro på bolden, overblik og stærke afleveringer, men der er bare andre foran ham i køen hvilket gør det svært for Xavi at vælge den bosniske midtbanemotor til kampene.

I den kommende kamp mod Viktoria Plzen er Gavi udset til at starte på bænken og dermed åbnes der en plads - men den får Frenkie de Jong. Derudover er Franck Kessié også foran Pjanic. I sæsonens anden ligakamp havde Sergio Busquets karantæne og mange troede, at midtbanen ville bestå af De Jong, Pjanic og Pedri, men det blev i stedet Gavi, De Jong og Pedri, så heller ikke når Busquets er ude kan Pjanic forvente spilletid.

Bolden er nu på Pjanic' banehalvdel og spørgsmålet er om han vælger at trække stikket og forlade FC Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bud på Pjanic - Barca klar til at slippe ham

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder