Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Miralem Pjanic opgiver to års løn i Barca

Transfermarked - 7. september 2022Miralem Pjanic opgiver to års løn i Barca

© Getty Images


Miralem Pjanic har besluttet sig for at forlade FC Barcelona. Sharjah FC bankede på hans dør med et tilbud, som han ikke kunne afvise og derfor fløj han afsted i går for at kunne gennemføre sit skifte i dag. Men på vej ud af døren på Camp Nou formåede han at gå ud af hoveddøren.

Mange spillere har forladt Barca igennem bagdøren, men det er ikke tilfældet med Pjanic. Lige som Xavi kunne fortælle i pre-season, så har Pjanic altid opført sig eksemplarisk og med respekt for klubbens situation. Han fik chancen for at blive i klubben denne sæson efter sine stærke præstationer i træningskampene, men med mange midtbanespillere i truppen bliver det minimalt med spilletid til bosnieren.Derfor så Sharjah FC sit snit til at tilbyde Pjanic en kontrakt, og nu er skiftet ved at blive gennemført. Barca og Pjanic har indgået en aftale, som ledelsen på Camp Nou er glade for. Begge parter har aftalt, at ophæve kontrakten således at Pjanic kan skifte gratis og tjene en bonus i Sharjah FC. Til gengæld har han opgivet at få udbetalt løn for sine sidste to år af sin kontrakt i FC Barcelona.

Det betyder, at klubbens lønbudget får lidt mere luft og det er man glade for i Barca. Det er en smuk gestus af bosnieren, som i princippet kunne kræve sin løn for de kommende to år, men han har valgt ikke at smække med døren bag sig og overgangen har været professionel og lige til.

Inden længe ventes det, at klubberne kan komme med en officiel udmelding omkring Pjanic' skifte. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
1 t. De Jong på krykker....
2 t. Made in La Masia....
3 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
4 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
5 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
5 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
6 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
7 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
8 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....

Ugens mest læste

Seneste nyheder