Annonce


Annonce

Annonce

Overblik: Lewandowskis løn stiger hvert år

Nyheder - 7. september 2022




FC Barcelona hentede denne sommer Robert Lewandowski i Bayern München og han har lynhurtigt vist sig at falde godt til og have mål i støvlerne - præcis som man kender ham. Under Joan Laporta er der tale om, at der er kommet en lønloft, hvor 10 millioner euro årligt er det maksimale.

Men Lewandowski kommer til at tjene mere end det. Det vides ikke hvilke særaftaler der ligger bag Laportas lønloft, men i hvert fald stiger Lewandowskis løn for hvert år og desuden kan Barca kvit og frit ophæve med ham tre år inde i sin tid i FC Barcelona. Herunder får du de konkrete tal, som Què T'hi Jugues er kommet i besiddelse af.



Lewandowskis løn
2022/2023: 10 millioner euro
2023/2024: 13 millioner euro
2024/2025: 16 millioner euro
2025/2026: 13 millioner euro

Således indleder han karrieren på en løn på 10 millioner euro og om få år stiger lønnen til 16 millioner euro. I sin tredje sæson kan Barca kvit og frit ophæve hans kontrakt såfremt han spiller mindre end 55% af kampene. Det vil naturligvis blive et tema hvis han ikke præsterer særlig godt og så er det op til træneren om han vil bruge ham eller ej. Ledelsen kan herefter skride ind og reagere hvis polakken har spillet mindre end de nævnte 55% af kampene.

Indtil videre er Lewandowski dog kommet godt fra start og i aften får han en ny mulighed for at bombe mål ind for FC Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Overblik: Lewandowskis løn stiger hvert år

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder