Annonce


Annonce

Annonce

CL-mål: Lewandowski overhaler Benzema

Champions League - 8. september 2022




At Robert Lewandowski kun har spillet få kampe i FC Barcelona er nærmest ikke til at se. Polakken er faldet perfekt til og scorer nærmest mål i hver kamp. I går var han på banen igen, da Barca tog imod Viktoria Plzen og det blev en glædelig aften for angriberen.

Lewandowski scorede nemlig allerede sit første hattrick for klubben og dermed kunne han tilføje tre mål til sin Champions League-konto hvilket betyder, at han nu har scoret i alt 89 mål i turneringen for Dortmund, Bayern München og Barca. Det gør ham til turneringens tredje mest scorende, da han netop efter i aftes overhaler Karim Benzema på listen.

Real Madrid-angriberen har scoret 86 mål, så de lå side om side inden i går indtil Lewandowski valgte at trække fra og indlede Champions League med et hattrick. Kun Lionel Messi og Cristiano Ronaldo er foran Lewandowski på topscorerlisten i turneringen i disse dage.



Lionel Messi har scoret 125 mål i Champions League for Barca og Paris Saint-Germain mens Ronaldo har scoret 140 mål for Manchester United, Real Madrid og Juventus. Ronaldo er dog ikke aktiv i denne sæsons udgave af turneringen og derfor forbliver hans antal på 140 hvilket giver en mulighed for de øvrige spillere er komme et skridt tættere på.

Hvis Lewandowski skal op og runde 90 mål i verdens største klubturnering får han allerede chancen igen om en uge når Barca møder Lewandowskis tidligere arbejdsgiver Bayern München.

Topscorer i Champions League-historien
140: Cristiano Ronaldo
125: Lionel Messi
89: Robert Lewandowski
86: Karim Benzema
71: Raúl González
56: Ruud van Nistelrooy
52: Thomas Müller
50: Thierry Henry
48: Zlatan Ibrahimović
48: Andriy Shevchenko
46: Filippo Inzaghi Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


CL-mål: Lewandowski overhaler Benzema

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder