Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi afslører: Det stod der på sedlen

Champions League - 8. september 2022Xavi afslører: Det stod der på sedlen

©


FC Barcelona vandt i går sæsonens første Champions League-kamp, da det blev 5-1 hjemme mod Viktoria Plzen. Det skabte stor glæde blandt Barca fans, at holdet lagde så godt fra land i turneringen til trods for at Viktoria Plzen ikke lige frem er blandt favoritterne i turneringen.

Ikke desto mindre var der mange positive emner at tale om efter kampen, men et af de punkter, som har fået omtale, er den seddel, som Pablo Torre afleverede til Ferran Torres. Da Pablo Torre kom på banen stak han sedlen i lommen og få sekunder senere opsøgte han Ferran Torres og gav ham sedlen. Efter opgøret afslørede Xavi, hvad det egentlig handlede om.- Af og til må man lave nogle hurtige eller uventede justeringer og så har man ikke tid til at stå og forklare detaljerne i strategien ved hjørnespark eller dødbolde generelt. I dette tilfælde handlede det om nogle positionsændringer. Det er en idé, vi har for hvordan vi skal spille fodbold og spillerne skal have det på rygraden, forklarede Xavi efter kampen.

Barcas sikre sejr blev ført an af en velspillende Ousmane Dembélé, som lagde op til to mål. Robert Lewandowski scorede et hattrick mens Franck Kessié og netop Ferran Torres også kom på måltavlen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

56 min. Balde med en besked til Barcas fans på I...
2 t. Xavis bror og assistent, Oscar, er på bæ...
3 t. Franck Kessiés skade holder ham ude i 10...
4 t. Ferran Jutgla i denne sæson for Club Brü...
5 t. Barca Athletic-spillerne Marc Casadó og ...
6 t. Frenkie de Jong bliver klar til returkam...
6 t. Officielt: Franck Kessié har en forstræk...
7 t. Eder Sarabia (Quique Setiéns assisten i ...
8 t. Barcas udlejede Clement Lenglet startede...
8 t. Officielt: Efter nye undersøgelser i dag...

Ugens mest læste

Seneste nyheder