Annonce


Annonce

Annonce

Martin Braithwaite taler ud om sit skifte

Transfermarked - 9. september 2022
Det tog sin tid, men inden transfervinduet lukkede fik FC Barcelona sendt Martin Braithwaite videre i karrieren. Danskeren kom til fra Leganés og fik 58 kampe for FC Barcelona før turen gik videre til rivalerne fra Espanyol. De sidste dage inden skiftet var med et spændt forhold fra klubbens fans.

Mange ønskede at se Braithwaite forlade klubben, da han ikke indgik i Xavis planer, men for danskeren selv handlede det også om at træffe den rigtige beslutning. Efter mange møder kunne Barca endelig fortælle, at klubben havde ophævet kontrakten med Braithwaite og kort tid efter bekræftede Espanyol, at de havde hentet ham. Nu taler han ud.- Barca-fans buhede? Folk ved ikke alt. Jeg skal ikke kunne sige, om det er fair eller unfair, men for mig er det ikke et problem. Alt jeg ved er, at folk ikke ved det hele, forklarer Braithwaite og følger op:

- Espanyol sendte mig det bedste tilbud. Jeg kan fortsætte med at bo i Barcelona og jeg fandt deres projekt spændende, nævnte han videre før han bl.a satte ord på Ousmane Dembélé, som høster rigtig mange roser i disse dage.

- Dembélé er et individuelt talent, som har større betydning end en spiller som f.eks. Lewandowski. Her taler vi individuelle kvaliteter. Dembélé er fantastisk - både som spiller og person. Jeg har aldrig set en spiller med Dembélés kvalitet. Jeg er seriøs. Messi er noget andet, men efter ham har jeg ikke set en spiller som Dembélé. Han er meget speciel. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Martin Braithwaite taler ud om sit skifte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder