Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Det betyder Lewandowskis jubelscene

Nyheder - 10. september 2022Det betyder Lewandowskis jubelscene

© Getty Images


Robert Lewandowski har scoret mange mål i sin karriere og er blandt de skarpeste angribere i verden - hvis ikke den skarpeste. Han har slået utallige rekorder i Bayern München og Dortmund og har nu tænkt sig at gøre det samme i FC Barcelona.

Barca har ikke haft en decideret skarp spidsangriber siden Luis Suárez blev sendt ud af klubben, men Lewandowski giver gode grunde til at Barcas fans igen går rundt med spænding, optimisme og ikke mindst glæde. Han har allerede nettet otte gange for Barca og efter hvert et mål viser han sin ikoniske jubelscene frem - men hvad betyder den egentlig?Her ses han slå begge hænder sammen, som på ovenstående billede og det har en meget vigtig betydning for ham. Til Bayern Münchens YouTube-kanal i 2019 forklarede han sin jubelscene - du får hans ord her.

- Jubelscenen har noget at gøre med min datter, men jeg vil ikke gå for meget i detaljer, det er en lille hemmelighed. Jeg vil vise, at min familie altid står bag mig og at de har hjulpet mig meget i min karriere som fodboldspiller.

- Der er så meget adrenalin når man scorer et mål og man når ikke rigtig at tænke. Det sker bare. Af og til kan man efterfølgende tænke 'Hvad gjorde jeg egentlig?'. Man gør bare, hvad hjernen eller hjertet fortæller en. Det øjeblik hvor man scorer og 80.000 tilskuere synger sit navn er en speciel følelse. Man får lyst til bare at flyve rundt. Men jeg ved også, at det varer i et split sekund og så skal man tilbage til realiteten og spille videre.

- Min datter plejede at holde i hånd på den måde, da hun var to år. Og jeg begyndte at efterligne hende og så har det bare holdt fast lige siden.

Robert Lewandowski får en ny chance for at levere sin ikoniske jubelscene i aften når Barca møder Cádiz. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

55 min. Pedri erobrede otte bolde mod Tyskland. ...
3 t. Da Lionel Messi forlod Barca på en fri t...
5 t. Gerard Piqué havde muligheden for at tag...
6 t. Van Gaal: "Vi tager ingen chancer med Me...
7 t. Laporta: "Spaniens succes er også på gru...
8 t. Xavi er i Qatar i disse dage for at se V...
9 t. Laporta: "Nye spillere? Vi forstærkede o...
10 t. Frenkie de Jong: "Tæt på Manchester Unit...
11 t. I Spanien føler man, at Ansu Fati fortje...
12 t. Ronald Araujo er så meget i bedring, at ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder