Annonce


Annonce

Annonce

Tebas: Barca skal aktivere flere aftaler

La Liga - 10. september 2022




Javier Tebas, La Ligas præsident, har sat nogle ord på FC Barcelonas situation og slår fast over for de andre klubber, at Barca ikke har fået nogen som helst hjælp af La Liga til at registrere spillere. Derudover fortæller Tebas, at Barca skal sælge endnu mere ud eller skære i lønbudgettet forud for næste sæson.

BarcaBold.dk har samlet Tebas' udtalelser og her kommer han også ind på, hvordan Barcas salg af TV-rettighederne på ingen måde kan vælte klubben. Det svarer blot til 5% af klubbens samlede indkomst. Konkurs har der aldrig været snak om - og det kommer heller ikke til at ske.



- Der har ikke været hjælp at hente fra La Liga til Barca. De måtte garantere en pengesum for at kunne registrere Koundé. Barca har aldrig været i fare for konkurs. De har mange aktiver, fortæller Tebas ifølge BarcaBold.dk og følger op:

- Barca skal aktivere flere økonomiske aftaler eller reducere lønbudgettet yderligere. Det er umuligt for dem at bibeholde dette lønbudget for næste sæson.

- At Barca har solgt TV-rettigheder vælter dem ikke. Det udgør måske 5% af deres samlede indkomst. Det er en lille del. Der er ingen risiko for konkurs.

Derudover kom han også ind på Griezmann-sagen, som han naturligvis også har information omkring.

- Situationen omkring Griezmann kan afgøres af en voldgiftsret bestående af eksterne jurister, og om 6 måneder skulle der være en afgørelse, som ikke ville kunne appelleres.

Ifølge Sport har Barca tænkt sig at gå den juridiske vej hvis Atletico Madrid fortsætter med at skifte Griezmann ind efter en time for at undgå at gøre købsoptionen på de 40 millioner euro obligatorisk. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tebas: Barca skal aktivere flere aftaler

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder