Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Truppen mod Bayern München

Champions League - 11. september 2022
Efter netop at have slået Cádiz med 4-0 på udebane har Barca-spillerne ikke tid til at nyde noget af sejren. Det gælder om at arbejde videre og holde fokus på Bayern München, som venter om bare to dage. Nu har Xavi netop udtaget sin trup til opgøret.

Xavi har udtaget hele truppen til at rejse med til München for at bibeholde den gode stemning i truppen forud for det store brag og samtidig åbner han for alle døre - ingen ved endnu hvem der kommer i spil selvom der er et par spillere, der er sikre på en startopstilling.

Det vurderes, at Ter Stegen, Koundé, Garcia, Araujo, Busquets, Pedri, Gavi, Dembélé og Lewandowski alle er sikre på en plads i startopstilling. Men om Xavi ændrer formation til kampen eller om han finder på noget andet må tiden vise.FC Barcelonas trup mod Bayern München
Ter Stegen, Bellerin, Piqué, Araujo, Busquets, Dembélé, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran Torres, Memphis, Christensen, Alonso, Alba, Kessié, Roberto, De Jong, Raphinha, Koundé, Garcia, Inaki Pena, Balde, Gavi, Pablo Torre og Arnau Tenas

Sergi Roberto sad over mod Cádiz efter at have fået et slag mod Viktoria Plzen, men han er altså også udtaget til kampen mod Bayern München.

Der er kick off klokken 21 på TV3+ tirsdag aften. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Truppen mod Bayern München

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder