Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Uro i Bayerns omklædningsrum inden Barca-brag

Champions League - 12. september 2022Uro i Bayerns omklædningsrum inden Barca-brag

© Getty Images


Bayern München kan stadig score mange mål, men deres start i den tyske Bundesliga har ikke været så god som håbet. Tre sejre og tre uafgjorte er det blevet til i sæsonens første seks ligakamp og inden Barca-braget lader det til, at der er uro i den tyske lejr.

Faktisk startede det godt, da Bayern vandt de tre indledende kampe i Bundesligaen og har siden spillet tre uafgjorte kampe i træk: Først 1-1 hjemme mod Gladbach, siden 1-1 ude mod Union Berlin og her i weekenden blev det så til endnu et pointtab på hjemmebane, da Stuttgart kom fra Allianz Arena med 2-2.Mundo Deportivo kan nu rapportere, at flere spiller i Bayern Münchens omklædningsrum er utilfredse med cheftræner Julian Nagelsmann. Angiveligt erkender træneren ikke når han tager fejl, han er ikke selvkritisk og spillerne føler, at der er behov for en ændring for at komme tilbage på sporet. Det er altså lige inden at Bayern møder Barca, at der angiveligt er uro på holdet.

Barca har været flyvende i sæsonstarten med Robert Lewandowski i spidsen og han vil helt sikkert være yderst motiveret til at slå igen på sin tidligere arbejdsgiver. Til trods for Bayerns knap så polerede form og deres uro i truppen, så tror de fleste bettingfirmaer stadig på en tysk sejr i morgen. I gennemsnittet giver en Bayern-sejr odds 1,77 mens en sejr til Barca rammer odds 3,82.

Kampen sparkes i gang tirsdag aften klokken 21. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

19 min. Sergino Dest: "Om tre og et halvt år - s...
46 min. Sergino Dest efter VM-exit: "Knust. Vi g...
1 t. AS Roma er stadig interesseret i at leje...
3 t. Polen scorede tre mål under VM. Lewandow...
4 t. Lewandowski: "Jeg har et par fridage ind...
6 t. Lewandowski: "Jeg er ikke bange for at s...
8 t. Dagens VM-kampe:
Kl. 16: Japan - Kroa...
10 t. Barcas sportslige ledelse valgte efter f...
12 t. Jules Koundé: "Dembélé er ekstremt fokus...
12 t. Jules Koundé: "Jeg glemte, at jeg havde ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder