Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Sådan starter Bayern-Barca i aften

Champions League - 13. september 2022
I aften er der topbrag i Tyskland når Bayern München byder FC Barcelona ind på Allianz Arena. Der er lagt op til en lækkerbisken af en kamp og de to trænere forventes ikke at spare på kanonerne. Begge hold kommer ud i det, som trænerne mener er deres stærkeste opstilling lige nu.

Ifølge Marca indleder Bayern kampen med De Ligt og Hernandez i midterforsvaret med Davies og Pavard på kanterne. Oppe på midtbanen kommer Kimmich og Sabitzer ind mens Müller kommer til at rumsterer mellem linjerne med Gnabry, Sané og Mané omkring sig.Hos Barca har der været tvivl om to pladser op til kampen: Venstre- og højrebacken. Marca tror på, at Jules Koundé starter på højrebacken mens Balde starter sin første store kamp fra start og dermed henviser han Alba og Alonso til bænken. På midten er det Gavi og Pedri sammen med Busquets mens Lewandowski er selvskrevet på toppen. Barcas skarpeste angreb er med Dembélé og Raphinha og derfor ventes de også fra start.

Bayern Münchens forventede startopstilling
Neuer, Pavard, De Ligt, Hernandez, Davies, Kimmich, Sabitzer, Gnabry, Muller, Sane og Mane

FC Barcelonas forventede startopstilling
Ter Stegen, Kounde, Araujo, Garcia, Balde, Gavi, Busquets, Pedri, Raphinha, Lewandowski og Dembele

Det er to stærke mandskaber, som krydser klinger i aften. Den officielle startopstilling lander omkring klokken 20 med kick off på 3+ klokken 21. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Sådan starter Bayern-Barca i aften

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder