Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Barca og Atletico tæt på enighed om Griezmann

Transfermarked - 13. september 2022
FC Barcelona og Atletico Madrid er tæt på at blive enig om prisen på Antoine Griezmann. Som bekendt foregår der lige nu en mærkværdig situation i Atletico Madrid, som ikke ønsker at betale 40 millioner euro for franskmanden hvorfor de har valgt at balancere hans spilletid.

I seks kampe, som Atletico Madrid har spillet i denne sæson, er Griezmann kommet på banen efter der er spillet en time. Det er han fordi, at Atletico Madrids købsoption på ham bliver obligatorisk hvis han spiller mere og da købsoptionen lyder på 40 millioner euro har madrilenerne altså valgt at dosere hans spilletid således, at de ikke er tvunget til at købe ham fri.Hvis Griezmann ikke bliver købt fri til sommer kan det ende med, at han returnerer til FC Barcelona og derfra kan hæve en stor løn, som han har kontrakt på, og det ønsker Barca ikke. Derfor har de to klubber været i forhandling og nu melder L'Equipe og Relevo, at parterne er tæt på at blive enig om, at Atletico Madrid køber Griezmann fri for 25 millioner euro.

På den måde kan Barca endelig slippe helt for Griezmann mens Atletico Madrid ikke smider 40 millioner euro efter ham - specielt når man ser på, hvad han har præsteret siden han blev udlejet til madrilenerne. Griezmann selv ønsker at blive i Atletico Madrid, så lige nu vurderes det, at det blot er et spørgsmål om tid før der er en total aftale. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca og Atletico tæt på enighed om Griezmann

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder