Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi: Jeg er pisse irriteret

Champions League - 14. september 2022Xavi: Jeg er pisse irriteret

© Getty Images


Xavi Hernandez havde skruet på de rigtige knapper til første halvleg i kampen mod Bayern München i aftes. Tyskerne havde problemer med at lukke ned for den catalanske offensiv, men til gengæld var Barca-spillerne alt andet end skarpe.

I anden halvleg fik Bayern maskineriet til at køre lidt bedre og da de fik chancer, var der mål. To styks. Efter opgøret fortalte Xavi, at han er 'pisse irriteret' over at have tabt kampen og ærgrer sig over dårlig opdækning på Barcas første mål, hvor Alonso slap målscorer Hernandez mens der ikke blev begået et frispark ved Bayerns andet mål.- Når man ikke udnytter sine chancer i Champions League, så må man betale for det. Vi var bedre end Bayern, men de udnyttede deres muligheder og det var forskellen, fortalte Xavi i går efter kampen ifølge BarcaBold.dk.

- Resultatet fortæller ikke kampens udvikling. Det er et skridt tilbage for os. Nederlaget er vores egen skyld. Jeg har ikke set hændelsen med Dembélé, men alle fortæller mig, at det var et straffespark. Men hey - I ved jeg ikke vil tale om dommeren.

- Vores markeringer på hjørnesparket var virkelig dårlig og vi skulle have lavet et frispark i løbet op til deres andet mål. De stopper kampen, men det gør vi ikke. Vi havde 6-7 chancer til at score.

- Jeg er pisse irriteret. Vi skulle vinde. Vi skal være mere effektive i begge felter. Lewandowski missede nogle chancer, Pedri havde to og Raphinha nogle skud ude fra feltet. Det er skuffende, at vi ikke kom på måltavlen.

- Jeg er dog stolt over vores spillemæssig indsats. Men vi skal forbedre os på nogle punkter - specielt inde i felterne. Hvis man vil konkurrere i Champions League, så skal man være mere kynisk i felterne. Det er en lærestreg, men i Champions League handler det tit om de små detaljer.

- Da der var pause fortalte dommeren mig, at der ikke var straffespark. Jeg spurgte ham om det fordi alle så, hvad der skete. Men han sagde, at der ikke var noget.

Barca har nu få dage til at få ændret humøret inden Elche kommer på besøg i La Liga på Camp Nou denne weekend. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Pedri erobrede otte bolde mod Tyskland. ...
4 t. Da Lionel Messi forlod Barca på en fri t...
6 t. Gerard Piqué havde muligheden for at tag...
7 t. Van Gaal: "Vi tager ingen chancer med Me...
8 t. Laporta: "Spaniens succes er også på gru...
9 t. Xavi er i Qatar i disse dage for at se V...
10 t. Laporta: "Nye spillere? Vi forstærkede o...
11 t. Frenkie de Jong: "Tæt på Manchester Unit...
12 t. I Spanien føler man, at Ansu Fati fortje...
13 t. Ronald Araujo er så meget i bedring, at ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder