Annonce


Annonce

Annonce

Alonso: Vi skabte nok til at vinde kampen

Champions League - 14. september 2022
Marcos Alonso fik debut i den seneste weekend i udekampen mod Cádiz, og det var derfor en overraskelse, at han efter bare få minutter i Barca-trøjen startede inde i Champions League-kampen mod Bayern München i går. Han var involveret i det første tyske mål.

Her markerede han Lucas Hernandez, men Barca-manden lod Hernandez smutte i mellem en håndfuld spillere og heade bolden i mål. Efter kampen forklarede Alonso, at Barca skabte nok til at vinde, men at tankerne skal være positive, da det overordnet ser godt ud med spillet.- Vi var gode. Vi skabte nok chancer til at vinde eller i det mindste få et bedre resultat, men vi bliver nødt til at arbejde videre, forklarede han efter kampen ifølge BarcaBold.dk.

- Når man møder et hold som Bayern München bliver man nødt til at udnytte de muligheder, som man skaber. De har kvalitetsspillere, de er fysisk stærke og de vil altid kunne skabe fare for deres modstander.

- Det er en tabt mulighed, men der er lang vej endnu og vi skal forholde os rolige og tro på vores arbejde og være positive trods nederlaget.

Inden opgøret var Balde favoritten til at starte, men det blev altså Alonso og han gjorde det da også ganske solidt ude på venstrekanten hvorfor det må formodes, at han og Balde fremover skal kæmpe om pladsen mens Alba er helt ude. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alonso: Vi skabte nok til at vinde kampen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder