Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alonso: Vi skabte nok til at vinde kampen

Champions League - 14. september 2022Alonso: Vi skabte nok til at vinde kampen

© Getty Images


Marcos Alonso fik debut i den seneste weekend i udekampen mod Cádiz, og det var derfor en overraskelse, at han efter bare få minutter i Barca-trøjen startede inde i Champions League-kampen mod Bayern München i går. Han var involveret i det første tyske mål.

Her markerede han Lucas Hernandez, men Barca-manden lod Hernandez smutte i mellem en håndfuld spillere og heade bolden i mål. Efter kampen forklarede Alonso, at Barca skabte nok til at vinde, men at tankerne skal være positive, da det overordnet ser godt ud med spillet.- Vi var gode. Vi skabte nok chancer til at vinde eller i det mindste få et bedre resultat, men vi bliver nødt til at arbejde videre, forklarede han efter kampen ifølge BarcaBold.dk.

- Når man møder et hold som Bayern München bliver man nødt til at udnytte de muligheder, som man skaber. De har kvalitetsspillere, de er fysisk stærke og de vil altid kunne skabe fare for deres modstander.

- Det er en tabt mulighed, men der er lang vej endnu og vi skal forholde os rolige og tro på vores arbejde og være positive trods nederlaget.

Inden opgøret var Balde favoritten til at starte, men det blev altså Alonso og han gjorde det da også ganske solidt ude på venstrekanten hvorfor det må formodes, at han og Balde fremover skal kæmpe om pladsen mens Alba er helt ude. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

14 min. AS Roma er stadig interesseret i at leje...
1 t. Polen scorede tre mål under VM. Lewandow...
2 t. Lewandowski: "Jeg har et par fridage ind...
4 t. Lewandowski: "Jeg er ikke bange for at s...
6 t. Dagens VM-kampe:
Kl. 16: Japan - Kroa...
8 t. Barcas sportslige ledelse valgte efter f...
10 t. Jules Koundé: "Dembélé er ekstremt fokus...
10 t. Jules Koundé: "Jeg glemte, at jeg havde ...
11 t. N'Golo Kanté forventes at forlade Chelse...
12 t. Lionel Messis karriere i tal: 1000 kampe...

Ugens mest læste

Seneste nyheder