Annonce


Annonce

Annonce

Aubameyang ned - Lewandowski op på Camp Nou

Nyheder - 15. september 2022
Pierre-Emerick Aubameyang kunne se sig selv i stor format på Camp Nous facade i den tid, hvor han var i klubben. Men efter bare et halvt år tid skiftede han til Chelsea denne sommer på sidste transferdag, og nu har Barca ændret på Camp Nous facade.

Således har klubben valgt at pille Aubameyang ned og i stedet erstattet ham med Robert Lewandowski, som lige nu er blandt klubbens absolut største stjerner og derfor også ham, som skal være ansigtet udadtil. Sådan var det i mange år med Lionel Messi, men han er ikke i klubben længere og Barca havde derfor brug for at købe en stjernespiller ind denne sommer og valget faldt på Lewandowski.Lewandowski er nu på Camp Nous facade sammen med Pedri, María León, Alexia Putellas, Ansu Fati og Aitana Bonmatí. Det er de primære profiler på klubbens to mandskaber for man må ikke glemme Barcas kvindehold, der i flere år har gjort det rigtig godt og vundet mange trofæer.

Nu skal mændene op på hesten for forsøge at høste trofæer denne sæson efter en stor investering i sommerens transfervindue. I La Liga ser det hidtil fornuftigt ud og det gør det egentlig også i Champions League til trods for nederlaget til Bayern München. Barca var stærke i første halvleg, men manglede at snøre sækken indtil Bayern vågnede op og scorede to hurtige mål.

I løbet af oktober er der hele ni point på spil i gruppespillet. Her skal Barca møde Inter to gange og Bayern München. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Aubameyang ned - Lewandowski op på Camp Nou

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder