Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Aubameyang ned - Lewandowski op på Camp Nou

Nyheder - 15. september 2022Aubameyang ned - Lewandowski op på Camp Nou

© Getty Images


Pierre-Emerick Aubameyang kunne se sig selv i stor format på Camp Nous facade i den tid, hvor han var i klubben. Men efter bare et halvt år tid skiftede han til Chelsea denne sommer på sidste transferdag, og nu har Barca ændret på Camp Nous facade.

Således har klubben valgt at pille Aubameyang ned og i stedet erstattet ham med Robert Lewandowski, som lige nu er blandt klubbens absolut største stjerner og derfor også ham, som skal være ansigtet udadtil. Sådan var det i mange år med Lionel Messi, men han er ikke i klubben længere og Barca havde derfor brug for at købe en stjernespiller ind denne sommer og valget faldt på Lewandowski.Lewandowski er nu på Camp Nous facade sammen med Pedri, María León, Alexia Putellas, Ansu Fati og Aitana Bonmatí. Det er de primære profiler på klubbens to mandskaber for man må ikke glemme Barcas kvindehold, der i flere år har gjort det rigtig godt og vundet mange trofæer.

Nu skal mændene op på hesten for forsøge at høste trofæer denne sæson efter en stor investering i sommerens transfervindue. I La Liga ser det hidtil fornuftigt ud og det gør det egentlig også i Champions League til trods for nederlaget til Bayern München. Barca var stærke i første halvleg, men manglede at snøre sækken indtil Bayern vågnede op og scorede to hurtige mål.

I løbet af oktober er der hele ni point på spil i gruppespillet. Her skal Barca møde Inter to gange og Bayern München. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

56 min. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
1 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
3 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
3 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
3 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
4 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
5 t. Robert Lewandowski....
6 t. Xavi og hans stab er bekymrede for holde...
7 t. LIGE NU: Tottenham og Barca er i avancer...
8 t. Arsenal har kig på Eric Garcia og vil fo...

Ugens mest læste

Seneste nyheder