Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Journalist afslører Piqués affære-trick

Nyheder - 16. september 2022Journalist afslører Piqués affære-trick

© Getty Images


Gerard Piqué er blevet skilt fra sangerinden Shakira. Det blev offentliggjort den 4. juni, da han angiveligt havde været hende utro. Siden har Piqué ifølge flere medier fundet sig en ny flame, Clara Chia Marti, som før det var sammen med Piqués kammerat, der var ansat i Piqués virksomhed Kosmos.

Det er spanske Jordi Martin, som kan fortælle om hvordan Piqué mødtes med kvinder på hotelværelser og ifølge ham var Piqué ikke bare utro én gang med én kvinde, men flere gange med flere kvinder. Siden situationen opstod og meldingen kom ud i starten af juni, har begge parter holdt kortene tæt på kroppen og holdt sig ude af mediernes søgelys.- Når Piqué ser en kvinde, som han bryder sig om, så ved han lige præcis hvad han skal gøre for at få tingen til at ske. Hvis de skal mødes på et hotel, så sørger han for, at hun går først og først noget tid efter parkerer han sin bil og lister op på hotelværelset, fortæller Jodi Martin.

- Derefter forlader kvinden hotelværelset først mens Piqué venter i en rum tid før han lister ud. Den metode har Piqué brugt i mange år.

- Fra det øjeblik, Piqué mødte Clara var han slugt i hende. Hun var på daværende tidspunkt sammen med Piqués ven, som også var ansat i Piqués virksomhed, Kosmos. De udvekslede telefonnumre og første gang de mødtes var det hemmeligt. Derefter valgte de at de skulle være sammen og det endte med, at Piqué fyrede sin ven fra Kosmos og hyrede Clara.

- Da Piqué og Shakira en dag vendte hjem fra en tur i Disneyland bad Piqué om at få lidt tid fordi, at han havde meget forretningsarbejde at se til. Forholdet var ikke godt og Shakira tilbød at de kunne gå til terapi, men det afviste Piqué. Shakira fik flere bange anelser og endte med at hyre en privatdetektiv til at finde konkrete beviser til den situation, de står i nu.

googlerek

- I dag er Nuria Tomas (en anden kvinde, Piqué mødte) gift og har lige født sit første barn, men dengang var hun single. Da Piqué var samlet med det spanske landshold tog han et afbræk og besøgte Nuria i hendes lejlighed i to timer. Han tog derover i en taxi før han vendte tilbage til den spanske lejr.

- Jeg videregav informationen til Shakiras bror, så også det var hun klar over. I 2020 mødte Piqué også en kvinde på et velkendt diskotek i Barcelona. Her skete det på badeværelset, afslutter Jordi Martin med at fortælle. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Polen scorede tre mål under VM. Lewandow...
2 t. Lewandowski: "Jeg har et par fridage ind...
4 t. Lewandowski: "Jeg er ikke bange for at s...
6 t. Dagens VM-kampe:
Kl. 16: Japan - Kroa...
8 t. Barcas sportslige ledelse valgte efter f...
10 t. Jules Koundé: "Dembélé er ekstremt fokus...
10 t. Jules Koundé: "Jeg glemte, at jeg havde ...
11 t. N'Golo Kanté forventes at forlade Chelse...
12 t. Lionel Messis karriere i tal: 1000 kampe...
13 t. FC Barcelona forsøger stadig at finde fo...

Ugens mest læste

Seneste nyheder