Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

La Liga: FC Barcelona 3-0 Elche

La Liga - 17. september 2022La Liga: FC Barcelona 3-0 Elche

© Getty Images


FC Barcelona tog imod Elche lørdag eftermiddag i en kamp, hvor der ikke for alvor var behov for at folde sig helt ud og bruge for mange kræfter. Elche havde ikke meget at skyde med - jo de fik skudt sig selv i foden da deres anfører fik rødt kort - men ellers var det spil mod et mål og Barca vandt sikkert kampen.

FC Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, Araujo, Koundé, Garcia, Balde, Kessié, De Jong, Pedri, Memphis, Lewandowski og Dembele

46' Kessié Gavi
59' Memphis Ansu Fati
60' Dembélé Raphinha
60' Garcia Bellerin
72' Lewandowski F. Torres

Mål
- 1-0 34' - Lewandowski
- 2-0 41' - Memphis
- 3-0 48' - LewandowskiElche har aldrig nogensinde slået FC Barcelona og lørdag eftermiddag skulle det heller ikke ske. Vilkårene for det blev langt sværere bare et kvarter inde i kampen, da Robert Lewandowski blev sendt igennem og så valgte Verdu som sidste man at nedlægge polakken og så fik Elches anfører direkte rødt kort. Med 10 eller 11 mand ville Barca dominere kampen klart, men mod Elches 10 mand blev det til en kamp, hvor Barca kunne spille roligt uden at overanstrenge sig og sejren var aldrig nogensinde i fare.

Efter en lille halv time brokkede Elche-spillerne så højlydt, da Franck Kessié svingede med albuerne. Han havde netop fået et gult kort for at slå albuen i hovedet på sin modstander og efter en halv time ramte han igen en modstander. Dommeren mente dog ikke, at det var nok til endnu et gult kort. Til gengæld fik Elches træner rødt kort for at brokke sig og så kunne han altså ikke dirigere sine spillere fra sidelinjen. Det tog dog noget tid før Barca fik scoret kampens første mål. Først efter 34 minutter blafrede nettet bag Elche-keeperen, da Balde smed en fladt bold ind i feltet til Lewandowski, der sikkert scorede.

Det blev også 2-0 kort tid efter, da Balde igen var i oplæggerens rolle. Han fandt Memphis inde i feltet og med et smart træk kom han fri og tæskede bolden i mål. Et rigtig flot mål af hollænderen, som tre minutter senere kunne se Pedri score, men denne gang blev målet annulleret for offside. Det betød dog intet, for tre minutter inde i anden halvleg kunne Lewandowski score sit andet mål i kampen, da en løs bold rullede ud til ham i feltet hvorfra han sikkert scorede til 3-0. Gavi kom på banen for Kessié ved anden halvlegs start, så han var altså med til at se Lewandowski score sit mål. Og efter en times spil foretog Xavi tre ændringer, da Ansu Fati og Raphinha kom på banen for Memphis og Dembélé mens Bellerin erstattede Garica hvilket betød, at Koundé gled ind i midterforsvaret ved siden af Araujo.

Efter 72 minutter blev Lewandowski klappet fr abanen sålees at Ferran Tores kunne få lov til at lege med. Med et kvarter igen var det utrolig tæt på 4-0, da Pedri smart vippede bolden over Elche forsvaret og ned til Ansu Fati, der forsøgte at banke bolden ind med venstre, men han ramte den helt skæv og det blev i stedet til et indlæg, som ikke kunne komme på. Med 10 minutter igen skulle Araujo have været køligere, da han pludselig totalt fri inde i feltet fik bolden og forsøgte et akrobatisk forsøg, men han sendte bolden forbi mål hvilket nok var en sværere bedrift end at ramme målet. En kæmpe chance til forsvarsspilleren.

Der skete ikke mere i slutningen af opgøret og dermed kunne FC Barcelona sikkert trække sig fra kampen som vindere af de tre point og derfor glider de lige nu op på førsteholdet med 16 point mod Real Madrids 15 før madrilenerne derby mod Atletico Madrid søndag aften. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

7 min. Officielt: Talsmanden for det spanske fo...
37 min. Ronald Koeman: "Vi spillede et år uden t...
1 t. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
3 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
4 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
4 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
4 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
5 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
6 t. Robert Lewandowski....
7 t. Xavi og hans stab er bekymrede for holde...

Ugens mest læste

Seneste nyheder