Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dembélé er blevet far: Fik næsten ingen søvn

Nyheder - 18. september 2022Dembélé er blevet far: Fik næsten ingen søvn

© Getty Images


Ousmane Dembélé startede på banen i går da FC Barcelona hjemme på Camp Nou tog imod Elche og kørte en stensikker sejr hjem. Franskmanden kom ikke på måltavlen, men var som altid med til at gå forrest og forsøge at dirigere modstanderens forsvar op.

Allerede inden kampen kunne Helena Condis fra COPE afsløre, at Ousmane Dembélé om fredagen var blevet far for første gang. Tilbage i slutningen af 2021 blev han gift til stor overraskelse for mange, da ingen vidste, at han havde en partner. Nu er han så blevet far og i den forbindelse overnattede han på hospitalet fra fredag til lørdag, men var i stand til at spille mod Elche.- Dembélé er en stor professionel. Han sov meget lidt natten op til kampen. Jeg spurgte, om han kunne spille, og det kunne han. Han vil altid spille, forklarede Xavi efter kampen i går ifølge BarcaBold.dk.

Dembélé forsøger at holde sit privatliv så privat som muligt. Derfor hører man ikke meget til ham uden for banerne og for mange kom det således også som et chok, at Dembélé altså blev far i fredags. Udover at kunne glæde sig over det nye familiemedlem, så kan han glæde sig over, at han igen er udtaget for det franske landshold. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

39 min. Barca-legenden Ronaldinho fylder 43 år i...
1 t. Den tidligere Barca-spiller Antoine Grie...
3 t. Barca har har været i kontakt med Floria...
4 t. Flere af de erfarne spillere fra Real Ma...
5 t. Efter at have tabt El Clásico fandt Tcho...
6 t. La Liga-stilling med VAR (som i dag):
7 t. Efter El Clásico var Eric Garcia den før...
8 t. Barca ser stadig Ansu Fati som et talent...
9 t. Barca afholdt i går interne møder omkrin...
10 t. Alle i Barca forventer, at Frenkie de Jo...

Ugens mest læste

Seneste nyheder