Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Den bedste start på ligaen i fem år

La Liga - 18. september 2022Den bedste start på ligaen i fem år

© Getty Images


Den eneste plet på denne sæson hidtil er resultatet mod Bayern München. Her kunne Barca med lidt mere kynisme have snuppet sejren, men heldigvis er der tid til at komme igen i gruppespillet af Champions League. Kigger man på den hjemlige liga startede det skuffende, men siden har catalanerne ikke set sig tilbage.

Rayo Vallecano kom højst overraskende fra Camp Nou med et enkelt point, og siden har Barca spillet fem kampe og vundet dem alle. Dermed har Barca hentet 16 point ud af 18 mulige og det er dermed den bedste ligastart siden 2017/18, hvor Ernesto Valverde førte holdet til seks sejre i de første seks kampe.

Dengang scorede Barca 20 mål og lukkede blot to ind. Den sæson huskes nok bedst for at Barca var uhyre tæt på at vinde ligaen uden at tabe, men i den andensidste kampe af sæsonen gik det galt ude mod Levante i en målrig kamp som endte med et nederlag.Kigger man længere tilbage i historien havde Barca også mindst 16 point efter seks kampe i 2004/05, 2006/07, 2009/10, 2012/13, 2013/14 og i 2014/15. I fem af disse sæsoner endte det med det spanske mesterskab og i 2007 og 2014 havde de stadig chancen for at vinde mesterskabet før sidste spillerunde.

Barca har i denne sæson spillet uafgjort i den første kamp mod Rayo men har siden slået Real Sociedad, Valladolid, Sevilla, Cádiz og senest Elche med 18 mål til følge og kun et enkelt mål lukket ind. Nu venter der en pause med landskampe og så skal Barca op på hesten igen og forsøge at fortsætte jagten på mesterskabet - næste kamp er mod Mallorca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

15 min. Benjamin Pavard vil væk fra Bayern Münch...
1 t. Sergino Dest og Barca forhandler med Uni...
2 t. Der sælges billetter helt ned til 5 euro...
3 t. Ter Stegen har bedt Xavi om at spille ha...
4 t. Lewandowskis kone, Anna, med deres datte...
5 t. De Jongs forlovede Mikky Kiemeney på Cam...
6 t. Sergio Busquets: "Jeg har tre-fire tilbu...
7 t. Sergio Busquets: "Nej, min fremtid er ik...
7 t. Præsident Joan Laporta har personligt fo...
8 t. Sergio Busquets: "Jeg vil prøve at blive...

Ugens mest læste

Seneste nyheder