Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Den bedste start på ligaen i fem år

La Liga - 18. september 2022Den bedste start på ligaen i fem år

© FC Barcelona


Den eneste plet på denne sæson hidtil er resultatet mod Bayern München. Her kunne Barca med lidt mere kynisme have snuppet sejren, men heldigvis er der tid til at komme igen i gruppespillet af Champions League. Kigger man på den hjemlige liga startede det skuffende, men siden har catalanerne ikke set sig tilbage.

Rayo Vallecano kom højst overraskende fra Camp Nou med et enkelt point, og siden har Barca spillet fem kampe og vundet dem alle. Dermed har Barca hentet 16 point ud af 18 mulige og det er dermed den bedste ligastart siden 2017/18, hvor Ernesto Valverde førte holdet til seks sejre i de første seks kampe.

Dengang scorede Barca 20 mål og lukkede blot to ind. Den sæson huskes nok bedst for at Barca var uhyre tæt på at vinde ligaen uden at tabe, men i den andensidste kampe af sæsonen gik det galt ude mod Levante i en målrig kamp som endte med et nederlag.Kigger man længere tilbage i historien havde Barca også mindst 16 point efter seks kampe i 2004/05, 2006/07, 2009/10, 2012/13, 2013/14 og i 2014/15. I fem af disse sæsoner endte det med det spanske mesterskab og i 2007 og 2014 havde de stadig chancen for at vinde mesterskabet før sidste spillerunde.

Barca har i denne sæson spillet uafgjort i den første kamp mod Rayo men har siden slået Real Sociedad, Valladolid, Sevilla, Cádiz og senest Elche med 18 mål til følge og kun et enkelt mål lukket ind. Nu venter der en pause med landskampe og så skal Barca op på hesten igen og forsøge at fortsætte jagten på mesterskabet - næste kamp er mod Mallorca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

51 min. Polen scorede tre mål under VM. Lewandow...
1 t. Lewandowski: "Jeg har et par fridage ind...
3 t. Lewandowski: "Jeg er ikke bange for at s...
5 t. Dagens VM-kampe:
Kl. 16: Japan - Kroa...
7 t. Barcas sportslige ledelse valgte efter f...
9 t. Jules Koundé: "Dembélé er ekstremt fokus...
9 t. Jules Koundé: "Jeg glemte, at jeg havde ...
10 t. N'Golo Kanté forventes at forlade Chelse...
11 t. Lionel Messis karriere i tal: 1000 kampe...
12 t. FC Barcelona forsøger stadig at finde fo...

Ugens mest læste

Seneste nyheder